אתר הבית של המגזר הדתי
דואר אדום
זמני היום

מתכון: פשטידת ברוקולי משגעת

הפשטידה שלפניכם יכולה לשמש כתוספת לצד המנה המרכזית, או כנשנוש בין ארוחות. אם אתם חרדים למספר הקלוריות שאתם צורכים, ניתן להימנע מהמרגרינה

מתכון: פשטידת ברוקולי משגעת
  פשטידת ברוקולי משגעת (צילום: שאטרסטוק)

מתכון: פשטידת ברוקולי משגעת

החומרים:

חבילת פרחי ברוקולי קפואים, או ברוקולי טרי.

3 כפות גדושות של מיונז.

2 ביצים.

בצל קטן מגורד היטב.

שום גבישי או כתוש, לפי הטעם.

שמן.

פרורי לחם.

מרגרינה.

מתכון: פשטידת ברוקולי משגעת – אופן ההכנה:

תחילה מבשלים את פרחי הברוקולי, בסיר עם מים ומלח.

מבשלים עד שהברוקולי רכים. מסננים ומשאירים כמות קטנה של מים בסיר.

מקררים את הברוקולי ומוסיפים את הביצים, המיונז, הבצל והשום. מערבבים היטב ומתבלים לפי הטעם.

מחממים תנור לחום בינוני. מניחים מעט שמן בתחתית תבנית אפייה עגולה, בוזקים פרורי לחם בתחתית ומפזרים את תכולת העיסה. מוסיפים מעל את פירוי הלחם והמרגרינה.

אופים בחום בינוני עד להשחמה.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו