פסטה עם רוטב דלעת ואגוזי פקאן מקורמלת עם צ'ילי - סרוגים

פסטה עם רוטב דלעת ואגוזי פקאן מקורמלת עם צ'ילי

מחפשים מתכון מקורית לפסטה? משהו שעדין לא טעמתם? קבלו מתכון מקורי במיוחד לפסטה עם רוטב דלעת ואגוזי פקאן מקורמלת עם צ'ילי

חדשות סרוגים
פסטה עם רוטב דלעת ואגוזי פקאן מקורמלת עם צ'ילי
  (צילום: Teka studio)

פסטה עם רוטב דלעת ואגוזי פקאן מקורמלת עם צ'ילי:

מרכיבים:

250 גר' ספגטי
1 בצל
2 שום
350 גר' דלעת
בירה 200 מ"ל
10 עלי בזיליקום
50 גר' אגוזי פקאן
20 גר' אגבה
שמן זית
קורט צ'ילי
מלח ופלפל שחור

הוראות הכנה:

מקלפים וקוצצים שום ובצל.

מחממים שמן זית ומטגנים את הבצל והשום עם קורט מלח עד שהם משחימים.

מוסיפים למחבת קוביות דלעת קלופה, מערבבים ומוסיפים את הבירה.

שמים מכסה ומשאירים על אש נמוכה.

מסירים מהאש, מוסיפים עלי בזיליקום ומערבבים במיקסר חשמלי.

מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

מרתיחים פסטה אל דנטה במים עם מלח.

מסננים ושומרים חלק מהמים הרתוחים למועד מאוחר יותר.

מניחים את הרוטב בתבנית.

מוסיפים מעט ממי הפסטה ששמרנו קודם, ומביאים לרתיחה.

לאחר מכן מוסיפים פסטה ומערבבים עד שהכל מתאחד היטב.

מניחים את הפקאנים במחבת חמה ומערבבים.

מוסיפים אגבה וצ'ילי, מבשלים כמה דקות ומניחים על נייר אפייה עד שהקרמל מתקשה.

המתכון באדיבות מותג מוצרי החשמל teka.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו