סאבלימינל והצל, הקאמבק: אחרי נתק של למעלה מעשור בין השניים, הצמד המוזיקלי הוותיק הכריז הערב על מופע משותף.

במהלך המופע של סאבלימינל אמש (שלישי) בבארבי תל אביב, הוא אמר: "הגיע הרגע שהרבה מכם חיכו לו, זה הרגע", לקול תשואות הקהל, סאבלימינל קרא את המשפט שכולנו מכירים היטב וחיכינו לו עשור:  "עכשיו דממה- מישהו פה רוצה לראות את הצל איתי על הבמה?"

הצל (יואב אליאסי) עלה לבמה, ונשאל על ידי ידידו הוותיק, "אתה רוצה לבשר איזו בשורה?", "הם רוצים אולי שיר", הצל ענה "אבל נראה לי הם יצטרכו לחכות". השניים הציגו חולצות עם כיתוב המבשר על ההופעה הראשונה שלהם יחד מזה זמן רב, יחד עם משפחת טאקט.

צפו:

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

(בימוי :איתן אשכנזי)

בחודש שעבר, אחד הסכסוכים הממושכים במוזיקה הישראלית הגיע לסיומו, כשהראפרים יואב אליאסי ("הצל") וקובי שמעוני ("סאבלימינל") נפגשו לסולחה והחליטו לצאת לדרך חדשה.

"אתמול בערב קובי שלח לי הודעה" כתב הצל בפייסבוק, "דיברנו וקבענו שניפגש הבוקר. זה פשוט מדהים להיפגש אחרי עשור עם מי שהיה החבר הכי טוב שלך". הצל סיפר כי כל הכעס והמירמור נעלמו מיד, והשניים הפכו ברגע ל "לקובי ויואב הילדים בני ה-15 כאילו מעולם לא רבנו ומעולם לא נפרדנו…"

מפוייסים. "הצל" ו"סאבלימינל" היום (צילום: מתוך הפייסבוק של "הצל")
מפוייסים. "הצל" ו"סאבלימינל" (צילום: מתוך הפייסבוק של "הצל")