שר הביטחון בני גנץ הגיב הבוקר (שלישי) לפעילות הנרחבת של צה"ל בשכם, בו חוסלו 4 מחבלים מארגון "גוב האריות". בדבריו שיבח את פעילות כוחות צה"ל והבהיר כי ישראל תמשיך לפעול מול הטרור.

"אין ולא יהיו ערי מקלט לטרוריסטים" כתב גנץ בטוויטר. "נמשיך לפעול מול כל מי שינסה לפגוע באזרחי ישראל בכל מקום ובכל זמן שיידרש".

במקביל, ראש הממשלה יאיר לפיד התייחס לאירוע בראיון לכאן רשת ב', והבהיר כי "ישראל לא תהיה מורתעת לעולם מלפעול למען ביטחונה. חלק מהחולייה הזו זה אנשים שפגעו בעידו ברוך וברגע שהם פוגעים בנו, בחיילי צה"ל ובאזרחים ישראלים – הם צריכים לדעת שזה ייגמר רע".

השר לביטחון פנים עמר בר לב אמר: "שבחים לכוחות ימ"מ, צה"ל ושב"כ על פעולה נחושה, מקצועית ובתנאים מורכבים מאוד הלילה בשכם, שהשמידה תשתיות טרור פלסטיני ופגעה במחבלים שאחראים על פיגועים ותיכננו פיגועים נוספים. מדינת ישראל תמשיך ליזום, לתקוף ולהפתיע את המחבלים – אלו שמבצעים ואלו ששולחים אותם – בכל מקום ובכל זמן, ותדע לפגוע בהם. יידע כל מי שמאיים על ביטחונם של אזרחי ישראל, כי דמו בראשו".