קלי קלות: מתכון לעוף צלוי בתפוח - סרוגים

קלי קלות: מתכון לעוף צלוי בתפוח

מחפשים מתכון פשוט וקל להכנה לעוף? מתכון שלא דורש ללכלך הרבה כלים במטבח? קבלו מתכון טעים במיוחד לעוף צלוי עם תפוח, פטריות, פירות יער יבשים ורוזמרין

author-image
קלי קלות: מתכון לעוף צלוי בתפוח
  (צילום: Teka studio)

מתכון לעוף צלוי בתפוח.

רכיבים:

2 בצלים
2 תפוחים
שמן זית כתית מעולה
200 גרם פטריות מזנים שונים
600 גרם כרעיים
150 מ"ל יין לבן
מלח
גרגירי פלפל שחור
רוזמרין טרי
פירות יער יבשים

(צילום: Teka studio)

אופן הכנה:

מחממים תנור ל-200 מעלות, חום עליון ותחתון. מקלפים וחותכים את הבצל והתפוחים לקוביות ומניחים יחד בתבנית תנור משומנת.

מבשלים קלות את הפטריות במחבת גדולה עם שמן זית, ומניחים אותן מעל הבצל והתפוח. באותו השמן מטגנים גם את כרעי העוף על אש גבוהה משני הצדדים ומניחים אותם על הבצל, התפוח והפטריות.

מוסיפים את היין הלבן עם מלח ופלפל , מפזרים מעט רוזמרין ופירות יער אדומים מיובשים ואופים במשך 45 דקות.

מומלץ להגיש עם אורז בסמטי.

המתכון באדיבות מותג מוצרי החשמל TEKA

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
תגובה אחת מיין לפי
1
שאלה?
שרה | 16-01-2023 14:17
מה זה 600 גרם כרעיים???? לפי התמונה נראים 4 שוקיים.