בית החולים הדסה עין כרם מסר היום (ג') עדכון משמח באשר למצבו של איתמר אלקובי, נער יהודי בן ה-17 שנפגע במהומות בשייח ג׳ראח (שמעון הצדיק) ביום חמישי ופונה עם פגיעת ראש במצב קשה. עד כה היה הנער בטיפול נמרץ כשהוא מונשם ומורדם, והיום חל שיפור במצבו.

ד״ר גיא רוזנטל, מנהל היחידה לטיפול נמרץ נוירוכירורגי בהדסה עין כרם בה מאושפז אלקובי עדכן כי הנער שהיה מונשם ומורדם, נמצא בהכרה מלאה ומצבו מוגדר בינוני ויציב.

נזכיר כי אלקובי נפגע מאבן שזרקו לעברו פורעים ערביים. ח"כ איתמר בן גביר שהגיע למקום, נאלץ לשלוף את נשקו האישי כדי להניס את הפורעים.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

בן גביר בשמעון הצדיק / צילום: איתמר כהן (חדשות כל העולם)

מוקדם יותר הערב, שני אזרחים נפצעו מיידוי אבנים, בשייח' ג'ראח בירושלים. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח הדסה עין כרם, נער כבן 17 במצב בינוני, בהכרה, עם חבלת ראש, ופצוע נוסף במצב קל.