יו"ר המחנה הממלכתי, שר הבטחון בני גנץ, ציין הבוקר את התרחיש היחיד בו יהיה מוכן לשבת עם בנימין נתניהו באותה קואליציה.

בראיון לרדיו 'קול ברמה' אמר גנץ: "נתניהו משרת אך ורק את האינטרסים האישיים שלו. לא אשב תחת נתניהו ולא עם נתניהו בממשלה".

לשאלת המראיין האם קיימת קונסטלציה מסויימת בה הוא יסכים לשבת עם נתניהו, אמר גנץ: "האם אשב איתו בקואליציה כשהוא רק ח"כ או יו"ר ועדת חוץ ובטחון? הוא לא בממשלה במצב כזה".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

שמחה גולדין מול הבית של גנץ (מטה המאבק להשבת הבנים)

על שיתוף פעולה עם המשותפת אמר גנץ: "אי אפשר להישען על המשותפת, אבל גם אי אפשר להישען על בן גביר וסמוטריץ' בקצה השני. ולכן אני מקווה שנקים ממשלת אחדות".

על הסיכוי שהחרדים יסכימו לשבת איתו בממשלה, אמר גנץ: "אני מכיר את האמירות של הנציגים החרדים עליי, אבל אני מקווה שאחרי הבחירות הם יבינו שהאופציה הטובה היא ממשלת אחדות רחבה. ש"ס ישבה בעבר עם מרצ ובממשלה האחרונה הימין ישב עם השמאל, זה לא מופרך".