חדשות בעולם

נסראללה: "צריך להמתין, יש חילוקי דעות בישראל"

מזכ"ל חיזבאללה חסן נסראללה התייחס לראשונה להסכם הגבול הימי בין ישראל ולבנון, וטען כי "ראש הממשלה אומר 'אני מסכים', אבל הדעות חלוקות מאד שם. עד שנראה את המשלחות מגיעות לחתום, צריך להמתין"

נסראללה האויב הגדול מצפון
נסראללה האויב הגדול מצפון | צילום: (צילום: מתוך טוויטר)

מזכ"ל חיזבאללה חסן נסראללה התייחס הערב (שלישי) לראשונה להסכם קביעת הגבול הימי בין ישראל ללבנון, זאת לאחר שהצדדים הגיעו היום לסיכום בתום משא ומתן נרחב. למרות שההסכם צפוי לקבל מחר את אישור הממשלה ויונח על שולחן הכנסת, נסראללה התייחס לביקורת האופוזיציה על ההסכם וטען כי "עדיין יש חילוקי דעות בישראל".

"ראש ממשלת ישראל אומר 'אני מסכים', אבל בעת האחרונה שמענו את ההצהרות הסותרות וחילופי ההאשמות בישראל" אמר נסראללה. "הדעות חלוקות מאוד שם, ואנחנו לא יודעים מה יקרה מחר אצלם. עד שנראה את המשלחות מגיעות לחתום, צריך להמתין בזהירות".

"אנחנו, בתור העם הלבנוני, מחכים כעת לאישור ההסכם בידי הנשיא מישל עאון ובידי ראש הממשלה האויב" הוסיף וטען. "כולנו עקבנו אחרי ההצהרות החוזרות של האויב, אבל ראינו בחודשים האחרונים איך הם יכולים להתחרט בכל רגע".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

13
11
שלי
11.10.22

נו , אז מה חשבת? זו ארץ דמוקרטית יש חשיבה .לא כמו אצלכם דיקטטורה