בעקבות פיגוע הירי במחסום מחנה הפליטים שועפאט, נסגרו כל שערי העיר העתיקה, כדי למנוע מהמחבל אחרי מתנהל מצוד להגיע לעיר העתיקה.
במקביל, כוחות של משטרה ומג"ב נכנסים למחנה הפליטים שועפאט, כדי לרדוף אחרי המחבל או המחבלים שביצעו את הפיגוע.
ראש הממשלה יאיר לפיד קיבל עידכון על הפיגוע ומסר: "פיגוע חמור במעבר שועפט. כוחות הביטחון פועלים בשטח כדי לשים ידם על המחבל. ימי חג, כוחות רבים פרוסים בשטח ועושים ימים ולילות בהגנה על אזרחי ישראל. הלב הערב עם הנפגעים ובני משפחותיהם. הטרור לא ינצח אותנו, אנחנו חזקים גם בערב הקשה הזה".
מהמשטרה נמסר: "בשעה זו כוחות גדולים של מחוז ירושלים ומג״ב, בשילוב יחידות משטרתיות מיוחדת ומסוק המערך האווירי של משטרת ישראל, ממשיכים לפעול באזור מ.פ שוועפאט במצוד אחר המחבל והמעורבים בפיגוע.

בתוך כך פועלים כוחות המשטרה בתוך מ.פ שועפאט לטיפול בהפרות סדר במקביל לסריקות שמתבצעות באזור.
בדקות האחרונות, מפקד מחוז ירושלים ניצב דורון תורג׳מן קיים במחסום הערכת מצב עם כלל מפקדי הכוחות והנחה על המשך הפעילות המבצעית, החקירתית והמודיעינית וציין: ״מדובר בפיגוע קשה ולא ננוח עד שנשים ידנו על כל המעורבים בפיגוע הקשה הזה״.
בפיגוע הירי שבוצע מרכב חולף נפצעו מאבטח כבן 25 באורח קשה ולוחמת מג"ב בת 22 שנפצעה באורח אנוש. הם פונו לבית החולים הדסה הר הצופים.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .


חובש רפואת חירום במד"א שמעון זלץ ומנהל מרחב ירושלים במד"א אורי שחם סיפרו: "הגענו במהירות למקום וראינו 2 פצועים. העלנו אותם מיד לניידות טיפול נמרץ ופינינו אותם בדחיפות לבית החולים תוך טיפול רפואי מציל חיים כשמצבה של הצעירה בשנות ה-20 קשה מאוד ומצבו של הצעיר כבן 25 קשה. טיפלנו במקום גם בצעירה במצב קל מאוד שנפצעה מנתז."
מה דעתך בנושא?
6 תגובות
0 דיונים
בא לבד
אין ממשלה אין ביתחון יש רק קותבי מלים שממלים את הקסים צד אחד ממשיך ליתעשר וצ אחד ממשיך ליתרוקן ????????????
10:13 10.10.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מרים
ואז מה יעשו להם? רק גירוש נצביע בן גביר
11:09 09.10.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
סמדר
יהיר ,תפסיק לקשקש ותתחיל לעבוד.
09:52 09.10.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אליהו
ממשלת חידלון.לסגור את האורווה לאחר שהסוסים ברחו...
09:31 09.10.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רמי
רב בן גביר ישנה, הצביעו ל-עוצמה יהודית
09:08 09.10.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
א
ממשלת הבובות
08:44 09.10.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר