הפרשן הפוליטי עמית סגל, מקדיש חלק מטורו השבועי בעיתון 'ידיעות אחרונות' למתקפה על ראש הממשלה יאיר לפיד, בעקבות עתירת מפלגתו נגד ערוץ 14.
לדברי סגל: "למקרא העתירה המופרכת של 'יש עתיד' מתחדדת האמונה שמפלגת השלטון באמת מעוניינת לסתום את הפה למי שמעז לבקר אותה. מכל היבט אחר מדובר באסון אלקטורלי ערב בחירות. כל ימני או סתם תומך דמוקרטיה, לא יעלה על דעתו שראש ממשלה מבקש ליטול רישיון של ערוץ טלוויזיה ולסגור אותו, בגלל שידור קטעי ארכיון מביכים של המנהיג".
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
בשלב הזה עבר סגל למתקפה על לפיד וכתב: "משעשע שמכולם דווקא לפיד נזעק על שימוש מפלגתי באמצעי תקשורת. הוא עצמו היה גוף פעיל בבחירות עוד בשבתו כאיש תקשורת. חודשים ארוכים לפני שפרש מ'אולפן שישי' כבר ידעו מקורביו לספר על רשימת השמות המלאה שתעטר לימים את מפלגתו. גם לאחר שהודיע על ריצתו לפוליטיקה, המשיך לכתוב טור בעיתון זה. ח״כים הגישו אז נגדו את ׳חוק לפיד׳ שנועד ליצור תקופת צינון לאנשי תקשורת, לפיד הקדים מיד את פרישתו.
מה דעתך בנושא?
168 תגובות
35 דיונים
החלילן
דיקטטור אמרנו? כן, בחסות התקשורת והלפידיסטים. אדם ללא השכלה הוא המודל של הלפידיסטים והשמאל במדינת היהודים
15:46 14.10.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
סגול מצביעות
מעניין שביבי סגר את הערוץ הראשון ואחכ ניסה לבטל את התאגיד דיברת?
03:11 14.10.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דניאל
לפיד סתם שמאלהי שונא יהודים שכרגיל מרגיש בנוח לתת למדינות זרות את החלקות המדינה שלנו
16:21 13.10.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שלומי
עמית סגל הוא האיש שלא יכול להגיד כזה דבר בעקבות התעמולה אותה הוא עושה בתקשורת - יושר ובדיקה עצמית זה כנראה לא הצד החזק שלו
14:31 13.10.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יחיא יקיר
הימנים המשיחים לא יכולים לקבל אנשי פוליטיקה אשר לא מסכימים אתם. הימנים המשיחים יהוו אסון למדינה ויציבותה. ימים קשים עוברים על ישראל עכשיו.
12:36 13.10.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יהיר לפיד
אם היה אפשר להעיף את היצור הזה עוד היום מכס ראש הממשלה היה מועלה ושלום על ישראל השלמה והיהודית.
12:09 13.10.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אוריה
עמית סגל ביביסט ואיש רע בשורה אחת עם בועז ביסמוט.
12:08 13.10.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מני
אני עוד חושב שהוא החלול הזה סוכן של הסי אי אי
10:50 13.10.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רק לא לפיד
לפיד סתום המוח מחפש לסתום פיות.חילאת אדם.כלומניק .זה שהבטיח לדאוג לסתומי המוח שידאג למעמד הבניים ולדאג שזוגות צעירים יקבלו פטור ממע"מ על רכישת דיור.תתעוררו תל אביבים
09:45 13.10.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דוד
מירב המגיבים שחיים את כשלונם האישי בחיים, רוכבים אל השקיעה כשברקע מתנגנת במיתרי הבנג'ו נעימת הסרט - "רק לא ביבי". חווים כעת את השלכותיה של מכת השמש הקשה שחטפו בגשרים.
07:21 13.10.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר