רמי קליינשטיין הופיע באירוע סליחות עוצמתי בעיצומם של עשרת ימי תשובה, ועלה על הבמה כשהוא חבוש בכובע, שמזכיר את הקסקט המפורסם של אהוד בנאי.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

(צילום: עידו רמון)

בסוף השבוע האחרון, רגע לפני יום כיפור, קליינשטיין והרב איתיאל גולדוויכט חברו למופע סליחות ייעודי מיוחד לערב שקיימו ארגון אש ישראל בירושלים, מול הכותל המערבי. בערב שולבו שיריים מקוריים של קליינשטיין, לצד ביצועים ייחודים שלו לפיוטים ולתפילות סליחות קלאסיות.

בין השירים, הרב איתיאל סיפר על המשמעות של סליחה, על מערכות יחסים ועל ההכנה לקראת יום כיפור המתקרב.

הרב איתיאל גולדוויכט (צילום: עידן כהן)

המיקום של האירוע והמועד של המאורע, בבניין "אש התורה" בקו ראשון לכותל המערבי בירושלים, לא נבחר סתם. בשיחותיהם של הרב איתיאל ורמי קליינשטיין לעיניי הקהל, קליינשטיין סיפר על עלייתו מניו יורק לישראל בגיל 8, מה שרבים לא יודעים עליו.

הזמר שיתף כי הוא מרגיש ש"עולים חדשים צריכים להיות יותר ציוניים מציוניים", ואת הדברים האלה הוא רואה כך "דווקא בגלל שאני עולה חדש".