האם בקרוב נראה את אודיה, הזמרת הדתייה בת ה-21 שכבשה את קיסריה בשני מופעי סולד אאוט – על במת הענק בהיכל מנורה מבטחים? אם לשפוט לפי הרמז שלה אתמול (רביעי), התשובה היא ככל הנראה כן.
אמש, במהלך המופע שלה בקיסריה, הפתיעה הזמרת אודיה את המשתתפים, ורמזה במהלך ביצוע שיר כי המופע הבא שלה עשוי להתקיים בהיכל מנורה.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
עופר מנחם, מנהל יחסי הציבור של אודיה מסר: "פרטים נוספים על המופע הבא של אודיה יפורסמו בהמשך בהודעה מסודרת לתקשורת, בשלב הזה נשאיר את הפרטים כמו שהם נאמרו על ידי אודיה על הבמה במופע מושלם ומרגש כפי שהיה אתמול בקיסריה. מופע שעשה היסטוריה בפעם השנייה".

"אנו מודים לקהל הנפלא שמילא פעמיים בתוך קיץ אחד את אמפי קיסריה, ומאחלים חג שמח וגמר חתימה טובה לכולם, נפגש במופעים הקרובים".
במופע שלה אמש בקיסריה, אירחה אודיה את נרקיס, אדיר גץ ואלה לי. אודיה כבשה בשנה האחרונה את הפלייליסט לא מעט פעמים עם להיטיה השונים והופעות הסולד אאוט שלה בקיסריה נחשבות להצלחה משמעותית בקרב זמרות נשים בישראל.
View this post on Instagram
מה דעתך בנושא?
8 תגובות
0 דיונים
מ. ב
איזה דתיה לא הבנתי, מתנשקת על במות...
13:49 02.10.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ולהיכן הגיעה?
גם בוחבוט נחשבה דתייה לפני שנתיים שלוש
20:00 01.10.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
נדב
לא מבין למה אתם קוראים לה "הזמרת הדתיה"??? היא אדם מאמין שמקפידה על מה שהיא חושבת לנכון, בלי לשפוט אותה לרגע... זכותה. אבל דתיה היא לא. דתי זה מי שמקפיד על קיום מצוות...
לא מבין למה אתם קוראים לה "הזמרת הדתיה"??? היא אדם מאמין שמקפידה על מה שהיא חושבת לנכון, בלי לשפוט אותה לרגע... זכותה. אבל דתיה היא לא. דתי זה מי שמקפיד על קיום מצוות ואורח חיים דתי.
המשך 09:18 01.10.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
נתן
כולם התחרפנו בגלל הסמים שהם לוקחים ממש עצוב
23:00 30.09.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דקצלח
פייי איזה שפתיים של מן33ת
17:49 30.09.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שאלה טובה
תשאל את דרעי
17:48 30.09.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אודי..
מה דתי בה?
16:56 30.09.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
נוי
אודיה דתייה??? ממתי אדם ששומר שבת אבל עושה מה בראש שלו נקרא דתי???
16:45 30.09.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר