מפלגת מרצ הודיעה הערב (חמישי) כי תערער לבית המשפט העליון על אישור ההתמודדות של עידית סילמן לכנסת ה-25, זאת לאחר שבקשתם לפסול אותה מהתמודדות ברשימת הליכוד נדחתה אמש על ידי ועדת הבחירות המרכזית.
כזכור, במרצ דרשו לפסול את מועמדותה של סילמן אחרי שהיא שוריינה ברשימת הליכוד, כשלטענתם "מדובר בדריסת רגל גסה של החוק. נתניהו ממשיך להתעלם מהחוק הישראלי, על השוחד, המרמה והפרת האמונים אפשר להוסיף גם פגיעה על טוהר הבחירות".
בעתירה שהוגשה נטען כי "מתבצעים פה פשעים לכאורה מול כל המדינה, השיריון של סילמן הגיע אחרי שהובטח לה עבור פירוק הממשלה, אנו יודעים זאת כי חברי הכנסת של הליכוד הצהירו על כך בתקשורת". ח"כ גבי לסקי אמרה כי "החוק מאוד ברור בעניין, והוא נועד למנוע בדיוק את מה שאנו רואים כיום – מעברים בין מפלגות בתמורה לשריונים".
לסקי הוסיפה ותקפה את ראש האופוזיציה בנימין נתניהו: "הנאשם ממשיך לדרוס את החוק כדי להקים ממשלת ביביסטים-כהניסטים חשוכה שתחלץ אותו מהמשפט. מי שהיה מוכן להיפגש עם הרב טאו כדי להכניס עוד גזען הומופוב לכנסת, עכשיו יש לבדוק האם הוא גם עבר על החוק כדי להכניס עוד אנשים שיאפשרו לו להימלט מהמשפט".

מה דעתך בנושא?
6 תגובות
0 דיונים
אסף יוסף כהן
לסקי הוא עוד לא נאשם ימצורעת.מייצגת מחבלים שהידים שהחוק מאוד ברור יתומכת טרור .
17:44 02.10.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
זה לא מספיק
צריך לפסול את הסרסור, שמוליק
20:59 01.10.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
בארי
מרץ צודקת אין לתת לסילמן להיות חברת כנסת.בושה למיגזר אם תהיה תמורת שוחד.היתה צריכה להתפטר ולהחזיר 5ת המנדט למפלגה
23:19 29.09.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
לא אצא
כליכודניקית של שנים מבגין לא אצא להצביע לליכוד בגלל סילמן ושיקלי
21:48 29.09.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שרלה
לא לוותר לבוגדת חלאה שקרנית, איך הייתי עד הסוף אמרה ללוין, נוכלת
20:00 29.09.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מישהו
עם ישראל מתבקש לפסול את מרץ מלהכנס לכנסת
19:29 29.09.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר