שר הביטחון בני גנץ הגיע לאוהל מחאה של ראשי הרשויות ביהודה ושומרון שמוחים מול ביתו על העומס הכבד במחסומים באזור.
השר קיים הלילה שיחה ארוכה עם ראשי המועצות ישראל גנץ, שלמה נאמן ויוסי דגן.
ראשי המועצות תיארו לו את הקושי הבלתי מידתי אתו לטענתם מתמודדים התושבים בכבישים שנובע מתכנון לקוי של תשתיות המעברים והמחסומים וניהול כניסת הפועלים הערבים לתחומי הקו הירוק, מבלי לתת מענה למתיישבים שנתקעים בפקקי ענק בכל בוקר.
שר הבטחון שמע את הדברים וגילה הבנה למצוקה, הוא אמר כי אינו מקל ראש בכך ויבחן כיצד באפשרותו לסייע. הוא אף ביקש מראשי המועצות למסור לתושבים כי הוא ער לבעיה.
הלילה הגיע שר הבטחון בני גנץ לאוהל ראשי הרשויות המוחים מול ביתו על העומס הכבד במחסומים. "השר קשוב, אנו ממתינים להחלטות מעשיות".
ראשי המועצות אמרו לאחר הישיבה עם שר הבטחון: "מצאנו שר קשוב למצוקה הגדולה ממנה סובלים עשרות אלפי תושבים. הוא הבטיח לבחון את הדברים לעומק ואנו מודים על כך. למרות הרצון הטוב שגילה השר בני גנץ, אנו מצפים למענה מעשי שיקל על הפקקים. אנו ממתינים להתקדמויות מתבקשות ויודעים ששר הבטחון מסוגל לכך".
מה דעתך בנושא?
3 תגובות
0 דיונים
פופר
ראשה יהודה ושומרון בני גנץ יבגוד באחם אוה יפקיר אותם לטרור לא לאמין לבני גנץ אוה סכנה ביטחונית למדינה אוה יפקיר אותם לטרור
03:33 06.10.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ט
גנץ הוא איש מרצ. שהחליט להתיישב בכאילו על המשבצת מרכז בשביל קולות. בחיים האמיתיים הוא הרבה יותר שמאלני מלפיד.
22:11 29.09.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
לוי
שקרן. לו היה ער לבעיה, לא היה צריך להגיש בג"צ ולא היו צריכים לעשות שביתה מול ביתו. אבל הוא עסוק באבו מאזן ודואג לכיסא שלו.
16:06 29.09.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר