עוגת דבש היא כנראה הדבר הראשון על שולחן החג בראש השנה, אפילו לפני הרימון והתפוח בדבש.

Tatti בייקרי פתחו את השנה עם קולקציית עוגות טעימות ועשירות, ביניהן עוגות דבש קלאסיות של בית על בסיס דבש טהור, עם תיבול ובישום שנותנים להן את הטוויסט הנדרש- מצוין למי שאוהב להרגיש שמדובר בעוגה תוצרת בית, אבל שיש בה עוד קצת.

עוגת דבש פיצוחים (צילום: דניאל לילה)

לאלו מכם שמעדיפים את היוקרתי והחגיגי, עוגת מדוביק היא האחת שלכם: עוגה מרהיבה עשויה 14 שכבות של עוגת דבש, קרם ריבת חלב וקרם פטיסייר, לשנה מתוקה במקסימום.

עוגת מדוביק- 14 שכבות מפנקות (צילום: דניאל לילה)

והשיא, חלת טאטי: חלת חג מבצק קרואסון חמאה צרפתי- פריכה מבחוץ ומתפצפצת מבפנים, רכה וממכרת. מאלה שתניחו על שולחן החג, ואף אחד לא ירצה להרוס ולקחת ביס.

חלת טאטי- חלת קרואסון פריכה (צילום: דניאל לילה)

קולקציית ראש השנה של ביסקוטי, מגוונת ומפתיעה. השפית רוסלה יונה יצרה מגוון עשיר של עוגות חג בטעמים וניחוחות ביתיים, המיוצרות בעבודת יד.

לקלאסיים, שאוהבים את העוגות הפשוטות הטעימות והטובות, לכו על  עוגת דבש קלאסית עם קראמבל שקדים, כזו שאי אפשר לטעות אותה.

אפשר לנסות גם את הקלאסית המשדורגת- וללכת על עוגת דבש קלאסית בשילוב גבינת ריקוטה. אופציה נוספת היא הטופיפי: עוגת דבש במעטפת של אגוזי לוז, פקאן ומלך בטופי קרמל.

עוגת טופיפי (צילום: בועז לביא)

למתפנקים, תוכלו לבחור בין עוגת פיננסייר שוקולד ודבש – פיננסייר שקדים, טראפלס, שוקולד ודבש, לעוגת ביאנקה: קראמבל באטר קראסט, קרם גבינה וניל, עוגת דבש ושוקולד קריספי, קרם לוטוס, פחזניות פטיסייר דבש, ציפוי פרחי שנטילי וקרמל.

עוגת ביאנקה (צילום: בועז לביא)

 ולא לוותר על ההאני גולד, שמושלמת עם הקפה של כניסת החג: שטרוייזל שקדים, קרם נוגט ואגוזי לוז, קרם קפה, ציפוי גלסאג, קרמל מוזהב במעטפת של עוגת דבש.

עוגת האני גולד (צילום: בועז לביא)

בתאבון, שנה טובה!