הותר לפרסום: אלינה אומנסקי בת ה-36 מנהריה, היא אחת מההרוגות בתאונת הדרכים הקטלנית שארעה בסוף השבוע האחרון בבטומי שבגאורגיה.
ארונה הגיע אמש לארץ והלווייתה צפויה להתקיים היום (רביעי) בבית העלמין של נהריה. היא הותירה אחריה בעל ושלושה ילדים.
"איבדתי חצי נשמה"
"איבדתי חצי נשמה", ספד לה סטאס בעלה, "היא הייתה אישה מדהימה, כל כך אמיתית, כל כך נאמנה. היא הייתה החברה הכי טובה שלי. היא הייתה אמא נהדרת ובת נאמנה. תמיד חשבה קודם כל על ההורים שלה. הייתי קורא לה וונדרוומן, כולם אהבו אותה. כמות האנשים, שמתקשרים אליי ושולחים את ניחומיהם זה פשוט הזיה. איבדתי חצי נשמה. עם כל החסרונות שלי – היא הייתה היתרון שלי".

התאונה קרתה בטיול שאירגנה אלינה ז"ל לבעלה סטאס לרגל יום הולדתו ה-40.
"היא מתה במקום"
על התאונה הנוראית סיפר: "שמעתי 'בום' ענק. עברו כמה שניות והרגשתי פתאום שאני לא נושם ושיש לי צפצוף באוזניים. לקחתי נשימה ואז ראיתי את הזוועה של החיים שלי. היא מתה במקום. אני עוד ניסיתי לעזור, ניסיתי להציל אותה, לעשות משהו. אבל הפגיעה הייתה קטלנית".
זירת התאונה
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
כזכור, בתאונה נהרגו שתי ישראליות ו-17 נוספים נפצעו. על פי תחנת טלוויזיה מקומית, המשאית התנגשה במיניבוס בעיקול בדרך הררית סמוך לעיירה קדה, כעשרות קילומטרים מבטומי. ביום שבת הובאו ארצה ארבעה מתוך ההפצועים והם פונו לבתי החולים. השגרירות בגיאורגיה מסרה כי היא נמצאת בקשר עם יתר המעורבים בתאונה שנותרו במדינה.
הקבוצה הישראלית שנפגעה הייתה בדרכה למפלי מחונטסטי. על פי מידע שירות רפואת החירום, פצוע אחד הועבר באמבולנס למרכז רפואי בבטומי, ושלושה אושפזו במתקן רפואי אחר עם חבלות שטחיות. הישראליות שנהרגו בתאונה כאמור הן תושבות בת ים ונהריה (אלינה אומנסקי).
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים