מבזקים
סרוגים

רותי ברודו: "גדלתי בבית שאכל רק כשר, והיה טעים"

המסעדנית ושופטת מאסטר שף רותי ברודו, סיפרה בראיון לסרוגים כי בבית הוריה אכלו רק אוכל כשר, "ולא הייתה שום מגבלה, היה טעים תמיד". הוסיפה: "העולם של האוכל הכשר הוא גדול ועצום"

כ"ד אלול התשפ"ב
רותי ברודו: "גדלתי בבית שאכל רק כשר, והיה טעים"
רותי ברודו: "גדלתי בבית שאכל רק כשר, והיה טעים" צילום: רותי ברודו (צילום: סרוגים)

המסעדנית רותי ברודו, שופטת מאסטר שף, התייחסה בראיון לסרוגים לשאלה אם שמירת כשרות של מתמודדים במסגרת תכנית הבישול – מהווה עבורם מגבלה, וסיפרה כי בילדותה אכלה רק אוכל כשר ש"היה טעים תמיד".

צפו בקטע בטיקטוק של סרוגים:

@srugimnews רותי ברודו: ”אני מבית שאכל רק אוכל כשר, היה טעים תמיד” #רותיברודו #כשרות #אוכל #סרוגים #מאסטרשף ♬ Wellerman Sea Shanty (TikTok Classics Version) – Nina Sofie & Deutsches Filmorchester Babelsberg

במענה לשאלה אם שמירת כשרות מהווה מגבלה עבור מתמודדים דתיים אמרה ברודו: "אני ממש חושבת שלא, העולם של האוכל הכשר הוא גדול ועצום. אני מגיעה מבית שהיה רק אוכל כשר – לא הייתה שום מגבלה. היה טעים תמיד".

בהתייחסות לראש השנה אמרה: "ראש השנה הוא חג נורא חשוב. אני זוכרת שהיינו קונים בגדים חדשים בראש השנה. הייתה אווירה מטורפת בבית, זה דברים שאני מאוד זוכרת ומתגעגעת אליהם. כל העניין של מסורת הוא דבר מאוד יפה ונותן איזושהי משמעות לקיום שלנו".

רותי ברודו: "מסורת נותנת משמעות לקיום שלנו"
רותי ברודו: צילום: רותי ברודו:
אוכל כשרות מאסטר שף רותי ברודו