חדשות

איילת שקד תוקפת את חבר מפלגתה לשעבר: "מריונטה"

איילת שקד מתייחסת לקריאות לפיהן עליה לפרוש מהמירוץ לכנסת, ותוקפת את עמיחי שיקלי: "אדם שהפיל את חוק האזרחות מוטב שיישב בשקט"

שקד (פלאש 90)

שרת הפנים איילת שקד – שחתמה בשבוע שעבר על הסכם ריצה משותפת עם הבית היהודי – יוצאת במתקפה קשה נגד חבר מפלגתה לשעבר – עמיחי שיקלי – ומכנה אותו "מריונטה של נתניהו".

חדשות סרוגים

בראיון לרדיו 103FM אמרה שקד: "שיקלי הוא מריונטה של נתניהו. אדם שהפיל את חוק האזרחות מוטב שיישב בשקט".

שקד התייחסה לביקורת נגדה ולקריאות מצד מפלגת הציונות הדתית כי עליה לפרוש ולא לפגוע בגוש הימין: "שישפטו אותי לפי מעשים. לא סמוטריץ' ולא בן גביר עשו עשירית ממה שעשיתי בחיי הפוליטיים".

שקד (2)
שקד (2)| צילום: שקד: ככל הנראה אמליץ על נתניהו (צילום: אודי פורטל)

על מצבה בסקרים, לפיהם היא לא מצליחה לעבור את אחוז החסימה, אמרה שקד: "אני אמשיך עד הסוף ואנחנו נעבור בגדול".

שקד הוסיפה: "יש הרבה אנשים שלא יצביעו לנתניהו כי הוא לא מספיק ימין, ולא יצביעו לסמוטריץ' או בן גביר. אנחנו הבית של כל אותם האנשים האלה".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

114 תגובות
83
סמדר
20.09.22

כונפה כזאת

הצטרפו אלינו