בין שלל הסערות שעוררה בימים האחרונים אושיית הטיקטוק ויו"ר מפלגת "צעירים בוערים" הדר מוכתר, היא הצליחה גם לקומם רבים כשענתה "אין לי זמן לבזבז" כשנשאלה על סוגיית אי השירות הצבאי שלה.
"להגיד אין לי זמן לבזבז על הצבא בשבוע שבו נהרג לוחם צה"ל רסן בר פלח ז"ל, זה פשוט מקומם" אומר גלעד שגב, ראש מכינת תבור. "לבר ולכל שאר חללי צה"ל היה זמן, ועוד כשזה יוצא מהפה של מי שמבקשת להיות נבחרת ציבור אז בכלל".
"אני לא יודע מי זאת הדר מוכתר, מבחינתי שירות בצבא לא רק שזה לא בזבוז, זה בדיוק ההיפך. זו השקעה בעם ישראל ובחברה בישראל, במיוחד שירות קרבי".
"מעבר לזה, ברמה האישית כשאני מסתכל על נבחר ציבור, אז אחד הדברים המרכזיים שמעניינים אותי זה איזה שירות צבאי, או במינימום לאומי, הוא או היא עשו, דוגמא אישית זה בסיס למי שמבקש להיות בהנהגה" הוסיף שגב.
"מדובר באמירה מחפירה וכמובן מסוכנת" אומר לסרוגים עמית דרי מ"מילואימניקים בחזית". הוא מסביר כי עיקר הבעיה לדעתו היא בכלל לא מוכתר עצמה: "נותנים במה בתקשורת ועוברים לסדר היום, הביקורת יותר על התקשורת בישראל מאשר על הבחורה עצמה".
דרי מסביר שעצם השיח על כך הוא עצוב: "זה עצוב שמישהי מתייחסת לנושא כזה, בזמן שאנשים קורעים את עצמם בג'נין. עצם האמירה עצמה היא אמירה מחפירה, להדהד את המסר שלה – זה עצוב".
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
יצא לך לשמוע חיילים מגיבים לאמירה הזאת?
"היא בשיח כל הזמן, גם לפני האמירה הזו." ומוסיף: "איש תקשורת ישראלי צריך להעמיד את הבן אדם על האמירה. לתקשורת יש גם אחריות על השיח".
"אני רוצה להאמין שאחרי האמירה הזאת וסוגיית הדירה, התמיכה בה תרד לאפס" ומשתף בתחושות: "הרבה לפני האמירה הזאת, איפה היא בגיל הזה מסתובבת? באולפני טלוויזיה, בעוד שאנשים משרתים בצבא או בשירות לאומי, פלוס ההתנהגות שלה, זה רק מעצים את העניין."
מה דעתך בנושא?
51 תגובות
7 דיונים
לכי כבר
בטח רוצה 45000 שח לחודש
20:32 08.10.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שש
אים הייתה מתגייסת הייתה רק בכלא זה המקום הכי מתאים לה
06:46 21.09.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
לוחם במיל
איזה צביעות החרדים לא עושים צבא ויושבים בכנסת .הרבה בנות דתיות לא עושות צבא .והערבים גם כן לא עושים צבא ויושבים בכנסת ואני ממש לא תומך בבדיחה הזאת מוכתר
00:41 21.09.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
כריסטופר זקלין
שרית שפק, מה עובר עליך?! שרות בצבא הוא שרות לעם ישראל?! או לאזרחי מדינת ישראל?
22:33 20.09.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
כריסטוםר זקלין
טפשה. "...כל כלי התקשורת שקרנים..." ?!. עכשיו תראי איך עד הבחירות, כמנט כל אמצעי התשקורת שורפים לך את ה.........
22:32 20.09.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אריק
מי את תפגעי .מי שרת צבא.שרות לאומי..
21:33 20.09.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אריק
לפחות לעשות שרות לאומי..אבא שלי.עליו שלום.אמר.מי תן מדינה.ידע גם לקבל.אריק
21:30 20.09.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חיים.
יש לליכוד של ימינו למצוא טיפוסים כל כך שליליים.כאילו לא די לנו ברגב,אמסאלם,קסטיאל ושאר הצווחניות.
20:51 20.09.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
בוני קראוס
כלבה מגיל קטן כנראה חינוך לשקרים וגנבות מבית אבא..אבוי לנו אם היא תיפרוץ קדימה לא לאפשר לחומר האנושי הירוד ...מוכתר להגיע לעמדות כח ושליטה .
19:26 20.09.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דני
סתם ילדה שמשלשלת שטויות ללא מודעות מה היא אומרת ואיך היא מציגה את זה - דבריה מלאים בסתירות של עצמה. נקסט..
19:07 20.09.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר