ברנז'ה

אחרי עשור של סכסוך: הצל וסאבלימינל נפגשו לסולחה

הסכסוך הממושך הגיע לסיומו: הראפרים קובי "סאבלימינל" שמעוני ויואב "הצל" אליאסי נפגשו לסולחה, והחליטו לצאת לדרך חדשה. הצל שיתף בפייסבוק: "הכעס והמרמור נעלמו במיידי, כאילו מעולם לא רבנו"

מפוייסים. "הצל" ו"סאבלימינל" היום (צילום: מתוך הפייסבוק של "הצל")
מפוייסים. "הצל" ו"סאבלימינל" היום (צילום: מתוך הפייסבוק של "הצל") | צילום: מפוייסים. "הצל" ו"סאבלימינל" היום (צילום: מתוך הפייסבוק של "הצל")

עושים שלום: אחד הסכסוכים הממושכים במוזיקה הישראלית, הגיע היום (שישי) לסיומו, כשהראפרים יואב אליאסי ("הצל") וקובי שמעוני ("סאבלימינל") נפגשו לסולחה והחליטו לצאת לדרך חדשה.

"אתמול בערב קובי שלח לי הודעה" כתב הצל בפייסבוק, "דיברנו וקבענו שניפגש הבוקר. זה פשוט מדהים להיפגש אחרי עשור עם מי שהיה החבר הכי טוב שלך".

הצל סיפר כי כל הכעס והמרמור נעלמו במיידי, וכי הם הפכו מידי "לקובי ויואב הילדים בני ה-15 כאילו מעולם לא רבנו ומעולם לא נפרדנו…"

יואב אליאסי, "הצל" ((צילום: Gili Yaari/Flash90))
קובי שמעוני, "סאבלימינל" ((צילום: משה נחמוביץ'))

"הייתה שיחה מדהימה קובי אחי, אני מבין מה שיושב לך על הלב. נתקן ונצא לדרך חדשה".

"אחים שלי הדבר הזה קרה בזכותכם" הוסיף הצל, "בזכות הלחץ שלכם על שנינו ואני רוצה להגיד לכם תודה…

"זה בזכותכם ושלכם, שבת שלום אוהבים סאבלימנל והצל" חתם הצל את הפוסט שהכריז על הסולחה וגרם אלפי לייקים.

לאחרונה, התייחס הצל לסכסוך עם סאבלימינל, ואף פרסם סרטון באינסטגרם שבו פנה לסאבלימינל והציע פיוס.

"הסרטון הזה מיועד לאדם אחד בלבד, קוראים לו קובי שמעוני", פתח הצל

"זה סרטון שהייתי אמור לעשות אותו מזמן אבל היה לי הרבה אגו. אני אעשה אותו איתו פה, חי, ולא בטלפון".

בעקבות הסרטון המדובר שבו ביקש לסיים את הסכסוך, הצל קיבל שיחה מסאבלימינל, והשניים כאמור יצאו לדרך חדשה.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

6
6
מרמרה
16.09.22

הכעס והמרמור לא יעזבו אותך אל תדאג ...בכיין בכיינוס

5
מיכאל
16.09.22

כל הכבוד להם, אוהבים את שניכם

4
ציני-קן
17.09.22

ביבי התערב ? חילק הבטחות ?