כפי שפורסם לראשונה בסרוגים, חברי הכנסת לשעבר עידית סילמן ועמיחי שיקלי ישוריינו ברשימת הליכוד במקומות ה-16 וה-14 בהתאמה.

בנוסף, על פי הדיווח של עמית סגל, שני השריונים הנסופים של נתניהו הם בכיר מח"ש לשעבר משה סעדה במקום ה-28, והעיתונאית יוצאת העדה האתיופית, צגה מלקו, במקום ה-37.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

שקד: ככל הנראה אמליץ על נתניהו (צילום: אודי פורטל)

מי שהיה מועמד לשריון במשך תקופה ארוכה – גל הירש – לא יהיה חלק מרשימת המפלגה. ככל הנראה בשל סיבות רפואיות.

המשורינים של נתניהו: שיקלי, סעדה, סילמן, מלקו ופוקס

נתניהו: "כולם מוכשרים, כולם ראויים"

ראש הממשלה לשעבר בנימין נתניהו מסר: "חברות וחברי הליכוד בחרו בפריימריז רשימה מעולה שתביא לישראל ממשלה יציבה ל-4 שנים טובות שבהן נדכא את הטרור, נחזיר את הגאווה הלאומית, ונוריד את יוקר המחייה.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

(צילום: דוברות הליכוד)

היום אני מביא תוספת כוח לנבחרת שלנו: עמיחי שיקלי, עידית סילמן, עו״ד משה סעדה, ד״ר צגה מלקו ועו״ד יוסי פוקס. כולם מוכשרים, כולם ראויים, לכולם יש הישגים משמעותיים כל אחד בתחומו.

יחד עם כל חברות וחברי הנבחרת שלנו אנחנו נביא 4 שנים יציבות לישראל עם ממשלה לאומית חזקה ויציבה".

רשימת השריונים המלאה:

14 – עמיחי שיקלי.

16 – עידית סילמן.

28 – משה סעדה.

37 – צגה מלקו.

42 – עו״ד יוסי פוקס.

כזכור, בתחילת השבוע חברת הכנסת עידית סילמן הודיעה על התפטרותה מהכנסת בכדי שתוכל לקבל שריון ברשימת הליכוד. במקום סילמן הייתה אמורה להיכנס אשת 'ימינה' רוני ססובר, שהודיעה אף היא על התפטרות מהרשימה. בסופו של דבר מי שתכהן כחברת כנסת עד אחרי הבחירות הקרובות היא אורנה שטרקמן.