אופיר אלחייני מוציא לאור סינגל חדש בשם: "היום".

אלחייני על הסינגל: "'היום אני חזק, היום אני יכול'. 'היום' הוא אחד השירים היחידים שהמנגינה שלו הייתה תקועה אצלי בראש עוד הרבה לפני שבאו המילים. היא לא הרפתה ממני. כנראה שיש דברים חזקים מאתנו שרק מחכים שנעשה איתם משהו".

"יש לנו רצון שמישהו יבוא ויושיע אותנו. אנחנו לא מבינים, שקודם כל אנחנו אלה שצריכים להושיע את עצמינו. הבחירה לחיות את היום שלנו כמו שאנחנו באמת רוצים, היא בידינו. אנחנו אחראים על החלומות שלנו ואנו גם אלה שנגשים אותם. בחרנו לצלם את השיר ברובו בשוק מחנה יהודה, בו התגלתה אהבת ישראל עצומה, כנה ואמתית כל כך!"

"נדהמתי מכמות האנשים שפשוט שרו את השיר, שמחו והתרגשו יחד איתי. לא סתם השיר יוצא בהשגחה, בחודש המיוחד בו אנו נמצאים, חודש של רחמים ואהבה ובעיקר של חשבון נפש, בו אני יכול להחליט ש'היום אני קצת יותר חזק מאתמול'. יש בנו כל כך הרבה הלוואי שנדע את זה ונקפוץ למים, בלי פחד".

האזינו לסינגל החדש: