מתכון לסורבה קוקוס ונענע מרענן.
רכיבים:
- 1 מיכל שמנת מתוקה 10% שומן (לטבעוניים – שמנת צמחית).
- 3 כפות אבקת סוכר.
- 2 כוסות קוקוס טחון.
- 1/2 צרור נענע (רק העלים).
אופן ההכנה:
- יוצקים את השמנת + 3 כפות אבקת סוכר לקערה שמתאימה למיקרוגל וממיסים במיקרו למשך 40 שניות. מוציאים מהמיקרו ומערבבים היטב.
- קוצצים את עלי הנענע במכשיר לקיצוץ עשבי תיבול.
- מוסיפים את הקוקוס והנענע הטחונים לבלילת השמנת ומערבבים. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים להקפאה למשך מספר שעות.
- כחצי שעה לפני ההגשה מוציאים מההקפאה ונותנים לסורבה לנוח בטמפרטורת החדר.
- בעזרת כף גלידה לוקחים כדורים מהסורבה ומסדרים בכוסות הגשה.
- ניתן לעטר בעלי נענע טריים, בגרידת שוקולד או בכל תוספת אחרת לבחירתכם.
המתכון באדיבות מותג מוצרי החשמל BEKO
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים