חדשות

בן גביר: לתנועה האסלאמית נותנים, אבל לחרדים אסור

ח"כ איתמר בן גביר תקף את חברי הקואליציה שיצאו נגד התחייבות נתניהו לתקצב מוסדות חרדים ללא לימודי ליב"ה: "הדרישות של החרדים בסיסיות ואפסיות לעומת ה-53 מיליארד שקיבלה מועצת השורא"

איתמר בן גביר (צילום: אבשלום ששוני, פלאש 90) (איתמר בן גביר (צילום: Avshalom Sassoni/Flash90))

ח"כ איתמר בן גביר התייחס היום (שלישי) לביקורת סביב ההסדר עם החרדים בסוגיית לימודי הליבה, תקף את חברי הקואליציה שיצאו נגד ההתחייבות של נתניהו לתקצוב מוסדות חרדים ללא לימודי ליב"ה והאשים אותם בגזענות.

"גם לילדים החרדים יש זכות לתקצוב. ילד הוא ילד, ואסור לקפח אותו" כתב בן גביר בטוויטר. "אנחנו נגד המוסר הכפול שלתנועה האיסלאמית נותנים, אבל לחרדים אסור. זו גזענות. רק כלפי החרדים מתנהגים בפטרונות ומנסים לחנך אותם".

בן גביר הוסיף: "הדרישות של החרדים בסיסיות ואפסיות לעומת ה-53 מיליארד שקיבלה מועצת השורא בשיק פתוח".

WhatsApp Video 2022-09-06 at 12.18.11| צילום: בן גביר בתיכון בליך, בשבוע שעבר

"יש דרכים אחרות לעודד לימודי ליבה, מלבד לפגוע בזכויות הבסיסיות של ילדים", הציע בן גביר "למשל – לממן תגבור ליבה חינם במתנ"סים החרדים אחה"צ. עד היום הממשלה לא עשתה את זה, למרות שהיא חסכה 3/4 מתקציב החינוך של החרדים. החרדים הם אחינו. די לצביעות".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

5
מני
13.09.22

צודק באלף אחוז אנחנו נמצאים בשנאת אחים תהומית ואני אפילו לא כיפה סרוגה

הצטרפו אלינו