חדשות

סמוטריץ' נגד ליברמן: "בריון חסר דרך וחסר ערכים"

יו"ר הציונות הדתית בצלאל סמוטריץ' תקף את אביגדור ליברמן על השוואתו של "שיטות נתניהו" לגבלס וסטאלין, וטען כי "ליברמן הוא הפוליטיקאי המסוכן ביותר בישראל. פרובוקטור בריון, חסר דרך וחסר ערכים"

((צילום: יונתן זינדל, פלאש 90))

יו"ר הציונות הדתית בצלאל סמוטריץ' הגיב היום (ראשון) לדבריו של יו"ר ישראל ביתינו אביגדור ליברמן, שאמר בפתח ישיבת הממשלה כי "שיטות נתניהו הן בדיוק כמו גבלס וסטאלין".

"איווט ליברמן הוא הפוליטיקאי המסוכן ביותר בישראל. פרובוקטור בריון, חסר דרך וחסר ערכים, שכבר שנים מתפקד כסוכן כאוס שמפיץ שנאה וחרמות וגורר את מדינת ישראל לתהום בשל ענייניו האישיים" טען סמוטריץ'. "עכשיו הוא גם מבזה את זכר השואה. הציבור הישראלי חייב לסלק אותו כדי להפוך את ישראל למקום טוב יותר".

בנצי רובין, אוריאל בארי

כאמור, ליברמן התייחס בפתח ישיבת הממשלה הבוקר לטענות של יוסי כמיסה נגדו, וטען כי "זה מאד מאפיין את שיטות נתניהו. בן אדם 'נזכר' באירועים מלפני 20 שנה ומפרסם אותם חודשיים לפני הבחירות" טען ליברמן, כשהוא מתייחס לטענות של יוסי כמיסה נגדו. "אלה הם שיטות נתניהו, בדיוק כמו גבלס וסטאלין – להטיל האשמות חריפות ואבסורדיות, ואז לחזור עליהם מיליון פעמים עד שאנשים מתרגלים לאותו אבסורד".

ליברמן נתניהו
ליברמן נתניהו| צילום: ליברמן נגד נתניהו בשבוע שעבר (צילום: סרוגים)

"האסטרטגיה היא ברורה – כרגע הם מפעילים לחץ על היועמ"שית עד שתפתח בחקירה, למרות שמדובר בדברים הזויים ובעלילות – ואז להשתמש בזה כנשק בבחירות נגד ישראל ביתנו" הבהיר. "נתניהו מבין שהצבעה לישראל ביתנו מרחיקה אותו מהשלטון, ולכן הוא יעשה הכל כדי לפגוע בליברמן וישראל ביתנו".

מהליכוד נמסר בתגובה לליברמן כי "המסית הלאומי, דון ליברמן, בפאניקה חסרת מעצורים. דבריו השקריים והמקוממים הם ביזוי השואה. אנו דורשים מראשי השמאל לפיד וגנץ לגנות מייד את ההתבטאות המזעזעת הזאת".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

9 תגובות
4
מי שחמאה על ראשו - מוטב שלא יסתובב בשמש.
11.09.22

ראשית, מי שחבר לבן גביר מוטב שישתוק. שנית, אם דברי ליברמן שקריים - איפה תביעת הדיבה של נתניהו. שלישית, כולנו מכרים את שיטות נתניהו - הדבקת תוויות והאשמות שווא. זה לא חדש.

הצטרפו אלינו