רגע לאחר הפרידה מיועז הנדל, שרת הפנים איילת שקד כתבה הבוקר (ראשון) פוסט בעמוד הפייסבוק שלה בו אישרה כי תחזור לממשלת ימין אחרי הבחירות. לטענתה, "אם החרמות יימשכו לא אתן לגרור את המדינה לבחירות נוספות ואדאג שתקום ממשלת ימין".
"חברים יקרים, מדינת ישראל לא יכולה להרשות לעצמה להמשיך להתנהל כמו קהילה קטנה ומסוכסכת בגלות. אל מול האתגרים הלאומיים והייעוד ההיסטורי של עם ישראל – פשוט אין לנו את הפריבילגיה הזו. הסחרור אליו נכנסנו בשנים האחרונות חייב להיפסק" אמרה שקד. "מדינת ישראל צריכה ממשלה לאומית רחבה ויציבה שתטפל ביוקר המחייה, במשילות ובשאר הבעיות הבוערות. ממשלה שמרכז הכובד שלה ימני שתדע להביא לתיקון החולאים במנגנון הדמוקרטי בישראל".
לטענתה, "שיח הכן ביבי לא ביבי, הורס את ישראל. החרמות של צד אחד הורסות את ישראל. לא הייתי מוכנה בעבר ואיני מוכנה גם כעת לקחת חלק במשחק החרמות הזה על הגב של אזרחי ישראל. אם החרמות יימשכו אני לא אתן בשום אופן לגרור את המדינה לבחירות נוספות. זו הייתה עמדתי תמיד".
"אחרי הבחירות האלו אעשה הכל כדי שתקום ממשלה יציבה ורחבה, אבל אם החרמות יימשכו אדאג שתקום ממשלת ימין – בדרכי" הבהירה שקד. באחריות, תוך שמירה על מוסדות המדינה ומתוך השקפת עולם מגובשת ונאמנות לדרך. יש לנו רק מדינה אחת".
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
"זו האמת שלי. תמיד הייתה. אתם מכירים אותי היטב מיומי הראשון בציבוריות הישראלית כאשת ימין אידיאולוגי וכאשת ביצוע. לא השתניתי" טענה שקד. "מימי ישראל שלי, דרך כהונתי כיו"ר סיעת הבית היהודי וכלה במשרד המשפטים והפנים. נכנסתי לפוליטיקה כדי שהימין יפסיק רק לדבר ימין. אני גאה שבעשור האחרון שותפיי ואני הבאנו לשינוי השיח ולהוכחת יכולת ביצוע – במישור המדיני, המשפטי והכלכלי. מחנה הימין לראשונה השתנה. לא עוד יישום מדיניות שמאל כגזירת גורל".
שקד המשיכה ואמרה כי "כשרת משפטים הובלתי לשינוי פניו של בית המשפט העליון תוך בניית מחנה שמרני חזק. כשרת פנים הקמתי יישובים בנגב, דחפתי לבנייה מאסיבית בכל הארץ כולל יו"ש וחיסלתי רגולציה מעיקה על בעלי עסקים. יש לי עוד הרבה עבודה".
"נכון, עשיתי טעויות. אין בן אנוש שחף מטעויות. כשליחת ציבור קיבלתי החלטות שחלקן התבררו כמוטעות. אבל תמיד, פעלתי כשטובת מדינת ישראל בלבד לנגד עיני. כעת צריך ללמוד לתקן ולהסתער קדימה" סיכמה שקד. "אני היום חוזרת הביתה למקום בו הלב שלי נמצא. נבנה מחדש בית לימין המעשי והאחראי, וכמובן לציונות הדתית, על כל גווניה – ספרדים, אשכנזים, דתיים, מסורתיים, ממרכז הארץ ומההתיישבות אותה אני כל כך אוהבת. יוצאים לדרך".

מה דעתך בנושא?
149 תגובות
13 דיונים
אילן
אנחנו אחריך באש במים באויר ובספגטי. נוזלת שכמותך
18:02 14.09.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
נפתלי
נוכלת רמאית
15:05 14.09.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אוהב ישראל
תחליפי יועץ מהר אני פה
13:06 14.09.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שמאלנים לקבר
סתום תפה שמאלני מסריח
07:12 14.09.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מתנה שמחה
עוד אחת שדואגת אך ורק לכיס ולכיסא של עצמה...זמנה עבר
07:07 14.09.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
בוגדת
נגמרו הזדמנויות
02:35 14.09.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
איילה
בתגובה ל: בוגדת
איילת שקד משדרת אי יושר. אישה דוחה ושקרנית, אי אפשר לראיין אותה. היא לא עונה על שאלות המראיין ובאה עם מונולוג משלה. איכס של אישה. עשירה מרמת החייל ומנותקת מעם ישראל.
11:37 14.09.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
משה כהן
לא השיח הורס את ישראל. ביבי הנאשם השקרן הורס אותה.
22:48 13.09.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ויקו
איילת את לא תעשי כלום אחרי הבחירות .אף אחד לא יבחר בך בוגדת
18:08 13.09.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שאול מנהיים
ואף יותר מכך.
14:58 13.09.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דודו
הנוכלת "חוזרת הביתה", בדיחה טובה. כבר אין לך בית, אחרי שבגדת בהם וגנבת את קולות הבוחרים שלך נזכרת לחזור הביתה דוקא עכשו כשאין לך בית שהתפרק לרסיסים בגלל מעללייך? את...
הנוכלת "חוזרת הביתה", בדיחה טובה. כבר אין לך בית, אחרי שבגדת בהם וגנבת את קולות הבוחרים שלך נזכרת לחזור הביתה דוקא עכשו כשאין לך בית שהתפרק לרסיסים בגלל מעללייך? את לא אמינה הוכחת כבר שעבור הכסא גם אחמד טיבי ומנסור עבאס טובים לך יותר מהמגזר הדתי ומהימין.
המשך 10:51 13.09.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר