חדשות

הרצוג: המלכה אליזבת- סמל של יציבות ומגדלור של מוסר

נשיא המדינה יצחק הרצוג חתם בספר התנחומים לזכרה של המלכה אליזבת השנייה, בבית השגריר הבריטי בישראל ניל וויגן. לדבריו, "ימי מלכותה היו רבי חשיבות והיסטוריים. היא הייתה סמל של יציבות ומגדלור של מוסר בשירות נתיניה"

((צילום: קובי גדעון\לע"מ))

נשיא המדינה יצחק הרצוג ורעייתו מיכל חתמו הערב (מוצ"ש) בספר התנחומים לזכרה של המלכה אליזבת השנייה, בבית השגריר הבריטי בישראל, ניל וויגן.

הרצוג ספר אליזבת| צילום: (וידאו: אבי קנר, מקליט: אורי בוזגלו)

"בשם מדינת ישראל ועם בישראל, אני מביע את תנחומיי העמוקים על פטירתה של המלכה אליזבת השנייה, אשר ימי מלכותה היו רבי חשיבות והיסטוריים" כתב הרצוג בספר. "היא הייתה סמל של יציבות ומגדלור של מוסר בשירות נתיניה".

"יחי המלך החדש": צ'ארלס השלישי הוכרז כמלך אנגליה

עוד הוסיף וכתב ברכה למלך החדש: "ה' יברך את המלך צ'ארלס השלישי ומי ייתן וימלוך בשלום". את דבריו סיים בפסוק מספר משלי: "המלך במשפט יעמיד ארץ".

(קובי גדעון\לע"מ)

"בשם העם בישראל ומדינת ישראל, אני מביע תנחומיי מעומק ליבי לעם בבריטניה, לעמי חבר העמים, ולכל נתיניה של המלכה אליזבת השנייה" אמר הרצוג בצאתו מבית השגריר הבריטי. "מלכותה הייתה מלכות היסטורית, משפיעה מאוד, מוסרית ומרשימה מאוד. היא עשתה היסטוריה והיא חייה את ההיסטוריה, וללא ספק הייתה המלכה בה״א הידיעה. ללא ספק העולם יחסר אותה".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

3 תגובות
3
מה יהיה
10.09.22

ההיא החרימה את ישראל בעקביות, 70 שנה לא ביקרה ולא נתנה לאיש לתת לנו לגיטימציה. והרצוג משתפך

הצטרפו אלינו