דג לברק שלם צלוי במחבת

מצרכים:

2-4 דגי לברק טריים
עשבי תיבול: אורגנו, טימין וכוסברה
לימון
מלח/פלפל

אופן ההכנה:

ממלאים את פנים הדג בעשבי תיבול (אורגנו, טימין, כוסברה) ובפרוסות לימון

חורצים את הדג באמצעות סכין ברווחים של כ- 1 ס"מ בין חריץ לחריץ.

מתבלים במלח ופלפל.

מניחים את הדג על מחבת  Non Stick איכותית של סולתם עם 3-4 כפות שמן זית ומטגנים את הדג עד שהעור הופך פריך מאוד.

הופכים בזהירות ומטגנים עוד 4-5 דקות בערך עד שהדג מוכן.

באדיבות השף גיל אבירם ורשת סולתם