לחם מושלם לסנדוויץ':
רכיבים:
450 גרם קמח לחם
115 גרם מים
15 גרם של שמרים טריים
75 גרם סוכר
7 גרם מלח
100 גרם חלב
45 גרם חמאה רכה
הוראות הכנה:
ממיסים את השמרים בחלב חם ומוסיפים את המרכיבים (למעט החמאה) לקערה. לשים את המרכיבים ביד או במכונה.
לאחר מכן מתחילים להוסיף את החמאה בשלבים. לשים שוב כ-10 דקות.
מכדררים את הבצק ונותנים לו לנוח כשהוא מכוסה בבד עד לתפיחה כפולה.
לאחר שהבצק תפח מותחים אותו לאורך תבנית מלבנית.
מקפלים את הבצק המלבני: חצי אחד לכיוון המרכז והחצי השני מעל הקיפול הראשון.
מכניסים את הבצק לתוך תבנית משומנת ולוחצים בעדינות בעזרת האצבעות כך שהבצק ימלא את כל הפינות שלו.
נותנים לבצק לנוח שוב כשהוא מכוסה היטב בניילון נצמד או במגבת כותנה עד להכפלת הגודל שוב
לאחר הכפלה מברישים בנוזל של ביצה טרופה.
מחממים את התנור ל-200 מעלות, והמגש באמצע התנור.
מכניסים את הלחם פנימה ואופים כ-40 דקות.
ומה עם רעיון לסנדוויץ'? זו ההמלצה שלנו לאחד מוצלח
ביצת עין
חסה
עגבניה
בצל סגול
המתכון באדיבות מותג מוצרי החשמל TEKA
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים