מבזקים
סרוגים

אליאב זוהר בראיון: "אבא מייעץ לי, יש לו טעם פצצה"

רגע לפני גמר "הכוכב הבא": אליאב זוהר מספר על הקשר המיוחד עם אביו, ח"כ מיקי זוהר: "יש לו טעם טוב במוזיקה. תמיד היה לו טעם פצצה, ויש לו אוזן טובה". ועל השירה המשותפת באולפן "הוא שר לא טוב, אבל הוא נהנה"

כ"ב אלול התשפ"ב
אליאב זוהר בראיון: "אבא מייעץ לי, יש לו טעם פצצה"
אליאב זוהר בראיון: "אבא מייעץ לי, יש לו טעם פצצה" צילום: אליאב זוהר (צילום ערן לוי)

רגע לפני גמר "הכוכב הבא": אליאב זוהר, מספר בראיון לסרוגים על המעורבות של אביו, ח"כ מיקי זוהר, בעבודה המוזיקלית שלו.

בנו של ח"כ מיקי זוהר בסינגל חדש
בנו של חצילום: בנו של ח

"לאבא שלי יש טעם טוב במוזיקה" מספר זוהר, "תמיד היה לו טעם פצצה ויש לו אוזן טובה. אני כותב עכשיו שיר – הוא שומע ראשון והוא גם סופר אובייקטיבי. ברמה שהוא אומר: 'שיר טוב, הוא יצליח' או: 'שיר זבל, תזרוק לפח'. הוא אף פעם לא יגיד לי משהו שהוא לא נכון. הוא תמיד רוצה בטובתי, הוא רוצה שהכל יהיה מושלם והוא לא מייפה את האמת בשבילי".

"לפעמים הוא בא לאולפן איתי" מספר מתמודד 'הכוכב הבא' על אביו, "הוא נכנס לשיר קצת, שר פלייבק – הוא שר לא טוב, אבל הוא נהנה. הוא אמר לי: 'עכשיו אני מבין למה כל כך כיף לך'".

צפו בראיון המלא:

עוד מוסיף זוהר: "לא באתי לכאן בגישה של להגיע הכי רחוק שאפשר. באמתי עם האמת האומנותית שלי עד הסוף. אני פחות מרגיש אותנטי כשאני שר שירים שהם לא שלי. זה פחות מרגיש לי נכון".

"היו פעמים שנתתי קאברים וכן הצלחתי להרגיש בנוח, כי זה שירים שהצלחתי להתחבר אליהם. אבל השירים המקוריים הם אזור הנוחות שלי".

נופיה מהכוכב הבא לסרוגים: "מפחדת מהיום שאחרי"
נופיה מהכוכב הבא לסרוגים: צילום: נופיה מהכוכב הבא לסרוגים:
אליאב זוהר הכוכב הבא מיקי זוהר קשת 12