חדשות

משאית קרסה לתוך בור באתר בניה, פצוע קל במקום

משאית קרסה לתוך בור באתר בנייה סמוך לבנייני האומה בירושלים, כאשר אדם נלכד בתוך המשאית ונזקק לחילוץ. צוותי מד"א העניקו לפצוע טיפול רפואי, והוא פונה לבית החולים כשמצבו קל

משאית קרסה לתוך בור באתר בניה, פצוע קל במקום
צילום: (צילום: דוברות המשטרה)

משאית משאבת בטון קרסה הבוקר (רביעי) לתוך בור באתר בניה סמוך לבנייני האומה בירושלים. צוותי מד"א שהוזעקו למקום חילצו פצוע במצב קל, והוא פונה לטיפול רפואי בבית החולים.

כוחות משטרה במקום סגרו את זירת האירוע והחלו בבדיקת נסיבות המקרה.

בשבוע שעבר דווח על שני תאונות עבודה שהתרחשו ברחבי הארץ, ביניהם פועל כבן 40 שנהרג מפגיעת טרקטור במפעל הממוקם בשדרות מרילנד בראשון לציון. חובשים ופראמדיקים של מד"א שהגיעו למקום דיווחו כי הפועל היה ללא סימני חיים לאחר שסבל מפגיעה רב מערכתית, וקבעו את מותו במקום.

יום לאחר מכן דווח כי פועל נוסף, גבר בן 27, נפל מגובה באתר בניה ברחוב הרדוף בבאר שבע. הוא פונה לבית החולים במצב בינוני עם חבלות גב וגפיים.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות