יממה לאחר הפיגוע: מבית החולים רמב"ם מעדכנים כי חל היום (שני) שיפור במצבו הבריאותי של החייל שנפצע אמש בפיגוע בבקעה.
מצבו השתפר והוא הועבר מטיפול נמרץ למחלקה כירורגית. מצבו מוגדר כעת קל. הנהג עדיין בטיפול נמרץ ומצבו יציב. חייל נוסף שהועבר בלילה מבית חולים "העמק" גם הוא במצב קל, הוא מאושפז במחלקה הנוירוכירורגית להשגחה.
בשלב זה עדיין מתנהל מצוד אחרי המחבל השלישי – מצוד משולב של צה"ל, המשטרה, שב"כ, יחידת מרעל, דובדבן וכוח של חטמ"ר הבקעה.

בנוסף, כוחות הביטחון פעלו במהלך הלילה בכפרים הסמוכים לג'נין. במקביל, הפלסטינים מדווחים כי קרוב משפחה של המחבלים נעצר הבוקר על ידי כוחות צה"ל.
לפי הדיווחים בתקשורת הפלסטינית, חילופי אש נרשמו בכפר קבאטיה בין כוחות צה"ל לחמושים באזור, ומספר פלסטינים נפצעו בעימות, מהם אחד במצב אנוש. לא דווח על נפגעים לכוחותינו.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים