פסטיבל היין ירושלים, שמתקיים גם השנה במוזיאון ישראל, חוגג 20 שנים ומזמין את אוהבי היין להגיע לחגיגת קיץ ירושלמי.

הפסטיבל כבר יצא לדרך ויתקיים כל ערב עד יום חמישי כולל (1.9) בין השעות 19:00-23:00, וכמידי שנה יהיו יקבים שמציגים, הופעות חיות בכל ערב, מוזיקה טובה, אוכל איכותי והרבה מאוד יין.

כל מבקר מקבל עם כניסתו כוס יין, אותה הוא יכול למלא ללא הגבלה בכל דוכני היקבים השונים ובכך לטעום את כל המגוון, לנסות יינות מסדרות ייחודיות וחדשות ולקבל הסבר מפורט על כל אחד ואחד מסוגי היינות שיוצעו באירוע.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

מתוך הפסטיבל ברחבת מוזיאון ישראל

לשתות, להנות, ללמוד

הפסטיבל הירושלמי נחשב לאחד מאירועי היינות הגדול ביותר בישראל, ומעניק הזדמנות נהדרת לחוות את היינות הישראלים, את היקבים המקומיים ולהרחיב אופקים אודות סוגי יינות חדשים, כמו גם לפגוש פנים מול פנים את העוסקים במלאכה, ולקבל הסבר על היינות מפי המגדלים ובעלי היקבים, אשר מספרים את הסיפור שלהם בעת שאתם לוגמים כוס יין קרירה באוויר הירושלמי הנעים.

צילום: סרוגים

לצד היינות, ישנם דוכני מזון עם מנות המותאמות בדיוק לליווי שתיית אלכוהול ובכל ערב יתקיימו הופעות חיות ברחבת המוזיאון.

חשוב לשים לב שבחלק קטן מהדוכנים מציעים גם יינות תוצרת חוץ שאינם כשרים ולכן כדאי לוודא מול המוזגים או לחפש על תוויות הבקבוקים.

צילום: סרוגים