בבית החולים שיבא מעדכנים על מצבו של אחד מהפצועים מפיגוע הירי בשכם, שם נפצע ישראלי מאש פלסטינים, כשניסה להיכנס לקבר יוסף. מצבו בינוני, הוא בהכרה מלאה וטופל בשלב זה בחדר ההלם.
ד״ר יורם קליין, מנהל היחידה לטראומה וכירורגיה קריטית במרכז הרפואי שיבא עדכן על מצבו.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
הלילה נכנסו 5 ישראלים לקבר יוסף בשכם ללא אישור ותיאום עם הצבא. פלסטינים פתחו לעברם באש ממנה נפגעו שניים. לאחר הירי הם נטשו את הרכב שהוצת על ידי הפורעים והזעיקו כוחות. אחד פונה במצב קשה ואחד במצב בינוני, הפצועים תושבי ירושלים ומודיעין עילית, אחד מהם רק בן 17.
המתפללים, ככל הנראה חסידי ברסלב, לא תיאמו עם כוחות צה"ל ולא קיבלו אישור להיכנס אל תוך שכם. אחרי קבלת המידע על הירי, נכנסו כוחות צה"ל לשכם על מנת לחלץ את המתפללים. הכוחות חברו אליהם והם הוצאו למחסום שנמצא 100 מטר צפונית מכיכר חטיבת שומרון, שם הם חברו לאמבולנסים שפינו את הפצועים.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
מה דעתך בנושא?
3 תגובות
1 דיונים
עובדות על פצועי הירי.
}}} במקום לקום בבוקר לעבודה נסעו שטופי המוח לקבר של שיח ערבי וגרמו לפיגוע . במקום לטייל בלילות מוטב היו הטפילים מתנדבים לשרות בצהל.
13:33 30.08.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יהודלה
בתגובה ל: עובדות על פצועי הירי.
ומה עם הסדומניקים בתל אביב שעושים מצעדי תאווה הם בסדר מבחינתך?! או שרק מי שהולך להתפלל וללמוד הוא טפיל?!
13:54 30.08.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אבג
תודה רבה לבנט ואיילת שקד שתמכו בממשלה החשובה הזו בזכותם יש לכולם חזירים בושה וחרפה
12:16 30.08.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר