חדשות

הח"כ הסרוג נגד פולארד: "מי שבגד יבגוד שוב"

חבר הכנסת מהליכוד שלמה קרעי, תוקף את הודעתו של יונתן פולארד כי יצביע לאיילת שקד בבחירות הקרובות: "זה כמו לצאת שוב למשימת ריגול בשליחות מי שבגד בך"

נתניהו ינצח בנוק אאוט. שלמה קרעי (אוליביה פיטוסי/פלאש90)
נתניהו ינצח בנוק אאוט. שלמה קרעי (אוליביה פיטוסי/פלאש90) | צילום: שלמה קרעי (צילום: אוליביה פיטוסי/פלאש90)

"זה כמו לצאת שוב למשימת ריגול בשליחות מי שבגד בך. מי שבגד בך והפקיר אותך יבגוד בך ויפקיר אותך שוב. ומי שרימה אותך ירמה אותך שוב. אין חדש תחת השמש", כך הגיב חבר הכנסת שלמה קרעי מהליכוד לקריאתו של יונתן פולארד להצביע למפלגה של איילת שקד.

כאמור, המרגל היהודי יונתן פולארד, שהיה מועמד להצטרף לכמה מפלגות, קורא להצביע למפלגת 'הרוח הציונית' בראשות איילת שקד. מדובר בהתבטאות נדירה של פולארד שמאז עלייתו לארץ נמנע מלהתבטא בנושאים פוליטיים.

בסרטון שפרסם אמר פולארד: "חברים, כפי שכולם יודעים אני לא חבר בשום מפלגה פוליטית ועד היום לא המלצתי בצורה פורמלית על אף בן אדם או מפלגה. אני עצמאי והנאמנות הבלעדית שלי והדאגות שלי הן למדינת ישראל ולעם ישראל".

המרגל היהודי הוסיף כי "בגלל אהבתי האין סופית למדינה והמסירות שלי להישרדותה ולעתידה, אני קורא עכשיו להצביע לאדם שאני יודע שישרת את מדינת ישראל בצורה שתשמור הן על האינטרסים החיוניים שלה והן על כבודה – והבן אדם הזה זו איילת שקד".

פולארד

פולארד, שכנראה צפה את הפליאה שתעלה מהצהרתו, הסביר: "כן, היא הראתה נאמנות בממשלה הקודמת, אבל אני מאמין בלב שלם שהיא מבינה שנעשו שגיאות על ידה ושהיא לא תחזור עליהן. אנחנו צריכים אותה עכשיו, חופשיה ונקייה מכל ההשפעות הרעות שפגעו בה אישית ופוליטית".

אוריאל בארי, טל מרציאנו

עוד הוא הוסיף: "כולנו עושים טעויות. ההבדל הוא בין אלה בינינו שמסרבים להכיר בשגיאות האלה, ובין אלה בנינו שמכירים בשגיאות ועומדים על כך לא לחזור עליהן. אני מאמין שאיילת שקד היא אדם כזה. מגיעה לה ההזדמנות להמשיך להיות חלק מהנהגה הישראלית, ובתקופה הקשה והמסוכנת בהיסטוריה שלנו אנחנו צריכים וראויים לפטריוטית מוכחת כמו איילת שקד".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

242
196
מה יהיה?
31.08.22

הביביסטים הופכים את כולם לאויבים בסוף הם ישארו לבד. העולם לא בוסס סביב נתניהו - איפה הערכים?

195
בני
30.08.22

בושה של ח"כ איש דוחה

194
נמרוד
30.08.22

זבל הבן אדם נתן את החיים שלו למדינה שלנו