עובדת הייטק ותיקה שהגיעה לבלות במועדון בחיפה בסוף השבוע נעצרה בחשד לתקיפת מאבטח במועדון – כך דווח היום (ראשון) בחדשות 12. על פי החשד, האישה נשכה את המאבטח וכרתה חלק מהאוזן שלו.
לפי הדיווח, החשודה היא תושבת הקריות, עובדת ותיקה בחברת הייטק ממרכז הארץ בשנות הארבעים לחייה, נשואה ואם לשני ילדים. מחקירת המשטרה עולה כי החשודה הגיעה בסוף השבוע לבלות במועדון לילה, ובשלב מסויים התעמתה עם אחד המאבטחים ותקפה אותו. על פי החשד, האישה הייתה בגילופין או תחת השפעת סמים.
במהלך עדותו במשטרה המאבטח סיפר כי "היא התנפלה עלי ונשכה לי את האוזן. הורידה לי חתיכה, ירד לי דם". שאר המאבטחים במועדון ניסו להשתלט על האישה ללא הצלחה, ובמקביל כוחות משטרה הוזעקו למועדון. ניידת טיפול נמרץ של מד"א פינתה את המאבטח לבית החולים רמב"ם והוא נאלץ לעבור ניתוח לאיחוי האוזן.
על פי הדיווח, האישה סירבה להתלוות לשוטרים לחקירה – ולבסוף הם נאלצו להפעיל כוח סביר והשתלטו עליה. במהלך חקירתה היא הכחישה שתקפה את המאבטח, ועל גופה נמצא סם לשימוש עצמי. בהמשך מעצרה הוארך ב-3 ימים, כדי לאפשר לחוקרים למצות את החקירה. בכוונת המשטרה להגיש כתב אישום נגדה, כשלטענתם מדובר במקרה חמור של אלימות.
מה דעתך בנושא?
4 תגובות
0 דיונים
שפת אם
I take
13:55 29.08.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
סברין
יש אנשים כאלה הזויים בעולם הזה
10:17 29.08.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אווווהד
מהסטלה חשבה שהיא טייסון
07:24 29.08.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
נעמי
זה שהיא עובדת בהיטק - לא מונע מלחקור ביסודיות את שקריה !!!!!!! למה לצזר אירוע חמור כל כך ??????????????????????
17:09 28.08.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר