חבר הכנסת מתן כהנא (המחנה הממלכתי) מגיב לראיון של יו"ר הציונות הדתית בצלאל סמוטריץ', שאמר לסרוגים: "זה לא סוד שיש בסביבות 2-3 מנדטים שיושבים היום על הגדר וקשה להם להצביע לנו"
בתגובה אמר כהנא: "סמוטריץ צודק. אין פלא שמי שקורא להחרים מבתי כנסת כאלה שחושבים אחרת ממנו לא מייצג חלקים נרחבים בציונות הדתית. המחנה הממלכתי הוא בית לציונות הדתית שמחפשת לחבר ולא להפריד ולשסות".

סמוטריץ': "הפוטנציאל שלנו גדול מאוד"
בהמשך הריאיון לסרוגים, אמר סמוטריץ' על החיבור עם בן גביר: "אני חושב שעשינו את הדבר הנכון, אנחנו עם הפנים קדימה למקסם את היתרונות של החיבור הזה, לעבוד קשה ולהתגבר על הקשיים שהוא מעורר באזורים מסויימים של האלקטורט שלנו, בסוף המטרה היא למקסם גם את הייצוג שלנו במפלגה ושל הגוש ולחצות את רף ה-61, אני מקווה שגם יותר מזה״.
מה לגבי מפלגת נעם?
״יש לנו עוד שבועיים ואנחנו נמשיך לעבוד קשה לחבר גם אותם״.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
כמה מנדטים תביאו ביחד?
״הפוטנציאל שלנו גדול מאוד – הוכחנו גם יכולת עמידה על ערכים ועל עקרונות ושאנחנו לא מתבלבלים בדרך גם שהיו כאלה שכן התבלבלו, והוכחנו שאנחנו באים לעבוד ואני חושב שיש לנו נחרת אידאליסטית מאוד, מוכשרת מאוד, חברית מאוד, בשתי המפלגות״.
איך יהיה לעבוד עכשיו עם בן גביר?
״זה יהיה מצוין כמו שזה היה בפעם הקודמת, שנינו רוצים את טובת עם ישראל ומדינת ישראל, שתינו רוצים את טובת המחנה הלאומי, שנינו רוצים את טובת המפלגה המשותפת. אנחנו יודעים לשים הכול בצד, לשלב עכשיו ידיים, להסתכל טוב טוב על אסטרטגיה ושכל אחד יביא את היתרונות היחסיים שלו בחיבור הזה כדי שהחיבור הזה ימקסם את עצמו״.

מה דעתך בנושא?
103 תגובות
16 דיונים
ג
מי זה מתן כהנא? הוא עדיין בפוליטיקה? לא נורא אם הצליח הפעם לעבוד על מפלגה כמו כחול לבן זה לא חוכמה כולם עובדים עליהם
20:58 04.09.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יאיר
הוא שירת שירות משמעותי בצבא אז מותר לו הכל, כי מלבד שירות בצבא שום דבר אינו חשוב. למעשה הוא יכול לתת תעודות כשרות ולגייר וכן הלאה בסמכותו כמי ששירת בצהל....
הוא שירת שירות משמעותי בצבא אז מותר לו הכל, כי מלבד שירות בצבא שום דבר אינו חשוב. למעשה הוא יכול לתת תעודות כשרות ולגייר וכן הלאה בסמכותו כמי ששירת בצהל. (גם לפיד שירת בעיתון במחנה)
המשך 22:56 30.08.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
צפורה
אתה ושכמותך מתקיים ויתקיים בהם מחריבייך ומרסייך ממך יצאו
22:53 30.08.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
סמוטריץ ובן גביר
האג'נדה שלהם זה, להרוג להשמיד ולאבד, כל מי שאינו חושב כמותם. יורשיו של כהנא. מגעילים.
11:07 30.08.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חיים
הטהרניים מעדיפים תומכי חמס מאשר אחייהם היהודים .הילדים של כהנא לומדים במוסדות מקבילים של ילדין של בן גביר
08:24 30.08.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עוז
הטייס הזה הרס כל חלקה טובה השכל שלו נשאר מעל העננים
01:48 30.08.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אני
כהנא עשוי מאיכות!
22:52 29.08.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
Miss R
כהנה הזה,0מאלן שמנסה לחבל ולהשפיע לרעה,אבל הכל יהיה בסדר...
21:43 29.08.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יוסי קדר לוי
בן גביר אתה חייב לרוץ לבד יש לך יכולת לקבל יותר מנדטים להשפיע יותר
18:28 29.08.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אליריס
הלואי וכולנו נתנהג כמו בן גביר זה יהודי אמיתי לא צבוע כמורוב חברי הכנסת
17:07 29.08.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר