אמש (רביעי) נפתח בעיריית ירושלים שבוע הרב קוק במעמד רב העיר ירושלים, הרב אריה שטרן וראש העיר ירושלים, משה ליאון. כמו כן בהשתתפות של מספר רבנים ואנשי ציבור.

קרדיט: דוברות עיריית ירושלים

במהלך השבוע, יתקיים בירושלים יום עיון לזכרו של הרב קוק בבית הרב במרכז העיר בנוסף לערב השקה של ספר "סודות הראי"ה".

בנוסף לכך, במהלך השבוע יתקיימו ביקורים בבית הרב של קבוצות רבות בין חילוניים לדתיים לדיון על משנתו הרב קוק ויתקיים גם שיחזור מסע המושבות של הרב.

"אני שמח ונרגש להכריז על שבוע הרב קוק בירושלים", אמר ראש העיר ירושלים משה ליאון. "שבוע שלם של פעילויות, כינוסים, אזכרות ואירועים לדמותו ולזכרו. כבודו של הראי"ה קוק מחייב אותנו להכיר תודה ולהיות שותפים לפעילויות המגוונות לכבוד רבה של ארץ ישראל ורבה הראשון של ירושלים".

יו"ר בית הרב, הרב יוחנן פריד אמר: "כשם שירושלים זכתה בשנה זו ל"שבוע ירושלים" סביב כח באייר יום ירושלים כך תזכה גם ל"שבוע הרב קוק" סביב ג באלול יום הזיכרון במגוון של פעילויות לכל החוגים בכל הקהילות בעיר".