מבזקים
סרוגים

בחיבוקים ולחיצות ידיים: המנצח הגדול של הפריימריז

קבלו אותו: ח"כ אופיר סופר, שקיבל 14,221 קולות שהיוו כ-74% מכלל ההצבעות, התקבל בחמימות בכנס לאחר פרסום תוצאות הפריימריז | צפו

כ"ו אב התשפ"ב
בחיבוקים ולחיצות ידיים: המנצח הגדול של הפריימריז
בחיבוקים ולחיצות ידיים: המנצח הגדול של הפריימריז צילום: סופר ורוטמן

מי שקטף הערב (שלישי) את המקום הראשון בפריימריז של הציונות הדתית, חבר הכנסת אופיר סופר, הגיע כשעה קלה לאחר פרסום תוצאות האמת והתקבל בחיבוקים נרגשים ולחיצות ידיים חמות.

צפו:

20 קולות בלבד הפרידו בין אופיר סופר לאורית סטרוק
20 קולות בלבד הפרידו בין אופיר סופר לאורית סטרוקצילום: 20 קולות בלבד הפרידו בין אופיר סופר לאורית סטרוק

"הניצחון של הדרך"

"אני רוצה להגיד תודה לכל מתפקדי הציונות הדתית, על הניצחון של הדרך", אמר סופר. "תודה רבה לריבונו של עולם, על הבחירה של הדרך. אני חושב שהשטח כאן עשה עבודה מדהימה. רואים כמה משמעות יש לשטח, וכמה משמעות יש לחיבור של השטח. אני לא אומר את זה כמילה סתמית.

עוד הוסיף: "שטח זה אנשים, שטח זה אנרגיות, שטח זה רוח, וזה הדבר שאיתו אנחנו צריכים ללכת לניצחון הגדול. גם לאחד את הכוחות בציונות הדתית וגם לחצות את קו ה-61 ולהגיע ל-63 מנדטים ומעלה, בעזרת השם".

מתמודדי הפריימריז (צילום: בנצי רובין\ סרוגים)

כאמור, במקום הראשון זכה ח"כ אופיר סופר, שקיבל 14,221 קולות, ובמקום השני ח"כ אורית סטרוק, שקיבלה 14,201 קולות.

אחריהם, ח"כ שמחה רוטמן שזכה ב-13,085 מקולות המשתתפים בפריימריז, וח"כ מיכל וולדיגר שגרפה 10,676 קולות.

אופיר סופר הציונות הדתית