זהבה גלאון הצביעה כעת בפריימריז במועמדת לראשות מרצ, ומשם תמשיך לסייר בקלפי בכפר קאסם. בראיון לסרוגים היא מביעה אופטימיות בנוגע לסיכוייה ולעתיד המפלגה.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
אני שמחה להיות כאן, אני קצת מתרגשת, אני מרגישה את הבטן שלי. אבל אני אופטימית, אני מקבלת המון תגובות בווטסאפ, של אנשים מצביעים, שולחים לי את צילומי ההצבעה, אז יש לי תחושה טובה, אני מקווה שכל השאר יצאו ויצביעו, או יצביעו בבית. ואני מקווה שמחר יום חדש, שחר של יום חדש.
בתשובה לשאלת התאמתה לכהן במפלגה ועל הרלוונטיות של מרצ ענתה גלאון : "האמת שכן, לא חשבתי ככה, אבל מהרגע שנכנסתי אני שמחה, אני מלאת אנרגיה, אני במצב רוח טוב, אמנם המציאות הפוליטית היא אחרת, אבל אף פעם לא צללתי לתהומות הנשייה, תמיד המשכתי להיות שם, כתבתי פרשנתי צייצתי עמדתי לצידה של מרצ בכל מערכות הבחירות. אז אני בעניינים. מרצ תמיד רלוונטית".

מה דעתך בנושא?
3 תגובות
0 דיונים
מנסור
מצוין תמשיכי להיות אופטימית ובבחירות תעלמו מהמפה הפוליטית
16:44 27.08.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
גורי
מה שמעניין ביגלל הסירחון שהבואש גלעונה מפיצה אף אחד לא מיתקרב,
17:46 23.08.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חסן
כלבה בת כלבה
17:27 23.08.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר