חדשות המגזר

לראשונה בקולו: נתניהו מתערב במשבר בציונות הדתית

יו"ר הליכוד ומנהיג גוש הימין-חרדים, בנימין נתניהו, מתייחס לפיצול בציונות הדתית וקורא לסמוטריץ' ובן גביר לרוץ ביחד: "רק כך נמנע ממשלה עם המשותפת"

לראשונה בקולו: נתניהו מתערב במשבר בציונות הדתית
צילום: אוליביה פיטוסי/ פלאש90

אחרי מספר דיווחים על הדרך בה הוא מעדיף שסמוטריץ' ובן גביר יתמודדו, יו"ר הליכוד בנימין נתניהו מתייחס לראשונה למשבר בציונות הדתית, וקורא לסמוטריץ' ובן גביר לרוץ יחד.

בסרטון שפרסם לפני זמן קצר אמר נתניהו: "״רק ריצה משותפת תבטיח ממשלה בלי המשותפת. אני מאחל הצלחה לכל המתמודדים בפריימריז של הציונות הדתית, ואני בטוח שתיבחר רשימה מצוינת".

נתניהו
נתניהו| צילום: נתניהו בסרטון שקורא לאיחוד בין סמוטריץ' ובן גביר

נתניהו הוסיף כי "לכולנו משימה אחת – להקים ממשלה לאומית חזקה ויציבה ל-4 השנים הקרובות. לצורך זה חייבים קודם כל דבר אחד – לאחד את הכוחות, ולא לפצל אותם. לכן אני קורא ל׳ציונות הדתית׳ ול׳עוצמה יהודית׳ לרוץ יחד בבחירות. אסור לקחת סיכון".

"רק ריצה משותפת תבטיח ששתי המפלגות יעברו בוודאות את אחוז החסימה. רק ריצה משותפת תבטיח ממשלה בלי המשותפת. איחוד הכוחות הוא צו השעה".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

17
14
כנראה
23.08.22

נתניהו חושש שהם יגדלו על חשבון הליכוד, וזה ימנע ממנו להיות ראש ממשלת האחדות