מול קהל של 4,000 מעריצים נלהבים ובאמפי שהיה מלא עד אפס מקום, עלה אמש (שני) הזמר מושיקו מור על בימת אמפי קיסריה, סמל סטטוס בתעשיית המוזיקה הישראלית, מקום השמור לגדולים ביותר.

בין היתר, הגיעו לכבד: זמר העשור אייל גולן ששר איתו את להיטו "אלוהיי", דודו אהרון ששר איתו את "יפה שלי", 'הצל' (יואב אליאסי) ורביב כנר – שאף עלו להתארח.

הדואט עם דודו אהרון

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

דודו אהרון מושיקו מור קיסריה

הזמר רביב כנר עלה לדואט עם מור בשירו "רסיסים", ונשאר ללהיט נוסף – "רוצה שלום".

מור הקפיץ את הקהל הנלהב שהיה מצוייד בצמידים זוהרים שפעלו לפי הקצב, בלהיטיו הרבים: "תסביכים", "זאב בודד", "הבלדה על הלב שנשבר" – שיר שיצא לפני כשבוע בלבד וכבר היה שגור בפי כל המעריצים, וגם "אחותי מתחתנת", אותו הקדיש לאחותו שעתידה להתחתן בקרוב.

הדואט עם זמר העשור

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

מושיקו מור אייל גולן קיסריה

לאט ובטוח

מור החל את דרכו המוזיקלית קצת לפני יותר מעשור – בשנת 2011, כשהוציא את סינגל הבכורה שלו, "חולם עלייך", ומאז בכל סינגל הוא זוכה להצלחה ומיליוני צפיות ביוטיוב. להיטיו מתאפיינים בסגנון מוסיקלי פופ-מזרחי, הם קלילים, קליטים ושגורים כמעט בכל פה.

בספטמבר 2019, הוציא יחד עם הזמר ליאור נרקיס, שגם נצפה בקהל אמש, את הדואט "אחי", המספר על בחור שחזר בתשובה ועבר לגור ביו"ש. השיר הגיע למקום ה-18 במצעד השבועי של מדיה פורסט.

נראה כי מור צועד בבטחה לעבר הליגה של הגדולים שחלקו לו כבוד והתארחו בהופעתו. מור ציין בהופעה כי הוא נרגש, ובין הזעקות החלומיות של "ערב טוב קיסריה!" אמר כי זהו צעד חשוב בקריירה שלו והוא כבר מתכונן להגשים את החלום הבא.