מבזקים
סרוגים

"שב בבית ותשתוק": איומים נוספים על חייו של בן גביר

ח"כ איתמר בן גביר פנה לקצין הכנסת בעקבות סדרת פוסטים שנכתבו נגדו בפייסבוק והכילו איומים על חייו: "שב בבית ותשתוק, חבל שיקרה משהו לא טוב. כדאי שתסתכל אחורה כל דקה, כי אני אגרש אותך"

"שב בבית ותשתוק": איומים נוספים על חייו של בן גביר
"שב בבית ותשתוק": איומים נוספים על חייו של בן גביר צילום: (צילום: אבשלום ששוני\פלאש 90)

איומים נוספים: יו"ר עוצמה יהודית איתמר בן גביר פנה הערב (חמישי) לקצין הכנסת, זאת בעקבות סדרה של איומים על חייו שנכתבו בפוסטים בפייסבוק. בפנייתו בן גביר ביקש לחקור את האיום החמור ברצח נגדו.

בן גביר: "הבנתי שסמוטריץ' פשוט לא רוצה אותי"
בן גביר: צילום: בן גביר:

בהודעת האיום נכתב כי "כאשר פשיסט כהניסט מאיים על אזרחי ישראל שתרמו לתקומת המדינה, המאיים חייב לדעת שהוא עצמו מאוים וכדאי שיביט אחורה כל הזמן". פוסט נוסף ציין מפורשת את שמו של חבר הכנסת: "בן גביר, רצוי מאד שתיזהר כפשיסט משיחי כמוך בסכנה. שב בבית ותשתוק, חבל שיקרא (הטעות במקור) משהו לא טוב".

תגובה שאותו אדם כתב לפוסט שלו הוסיפה ואמרה כי "איש כמו בן גביר אסור שיצא מביתו, כי אם יצא ידע טוב טוב שהוא מיועד לסוף לא טוב. כי הוא רוצה להיבחר כדי להרוג אותי… לכן הוא חייב להיפגע לפני. הוא מאיים על חלק גדול מאזרחי ישראל, ולכן ידע שהחלק הזה לא ייתן לאיש לחיות איש הזה לא יחיה".

בהמשך נכתב פוסט נוסף בפרופיל בו נאמר כי "בישראל הקם להורגך השכם להורגו. בן גביר, אתה רוצה לגרש אותי.. לכן כדאי שיסתכל אחורה כל דקה, כי אני אגרש אותך". כאמור, בעקבות האיומים פנה ח"כ בן גביר לקצין הכנסת בבקשה לחקור את האיומים נגדו.

"האיומים הללו לא יפחידו אותי ולא ימנעו ממני להמשיך בעבודה למען עם ישראל" אמר בן גביר בתגובה. "אני דורש מהמשטרה לעצור עוד היום את המאיים ברצח כלפיי ולהגיש נגדו כתב אישום בהקדם. מקומו בכלא".

איומים איתמר בן גביר פייסבוק