בבוקר שאחרי נאום הכחשת השואה של אבו מאזן בגרמניה, בה טען כי ישראל מבצעת בפלסטינים "50 פעם שואה", גם בתוך הקואליציה ואפילו בגוש השמאל מבינים שאין פרטנר.

אחרי ראש הממשלה לפיד ושרת הפנים שקד, שגינו את האמירה, גם שר האוצר ויו"ר מפלגת ישראל ביתנו, אביגדור ליברמן הגיב לדברים, ולראשונה מזה תקופה שבר ימינה: "אבו מאזן הוא מכחיש שואה ואויב מושבע של מדינת ישראל", אמר ליברמן שלא דיבר על נושאים מדיניים כבר כמה שנים.

להפסיק כל קשר עם אבו מאזן הטרוריסט

אבו מאזן שעשה את הדוקטורט שלו במוסקבה בנושא הכחשת השואה, שמגיש חדשות לבקרים תלונות לבית הדין הפלילי בהאג ומאשים את חיילי צה״ל בפשעי מלחמה ופשעים נגד האנושות, ואבו מאזן שאתמול סירב לגנות את הטבח באולימפיאדה במינכן ורצח הספורטאים לפני 50 שנה – הוא טרוריסט שעוסק בטרור מדיני ולכן הוא מסוכן יותר מכל פעילי הטרור של החמאס או הג’יהאד האיסלאמי.

אני קורא לרה״מ ולשר הביטחון להפסיק לתת לו לגיטימציה, להיפגש ולהידבר איתו.

אין כל סיבה להתרגש מאיומיו להפסיק את התיאום הביטחוני, כי גם אבו מאזן יודע שהתיאום הביטחוני חשוב לו עצמו, לא פחות מלישראל, ואם האיש נשאר בחיים עד היום ולא חוסל ע״י ארגוני טרור מתחרים, זה אך ורק בזכות התיאום הביטחוני בין מנגנוני הביטחון הפלסטיניים למערכת הביטחון הישראלית".