חדשות

ברוך דיין האמת: הרב שלום לוי הלך לעולמו

רבה הספרדי של קריית שמונה, הרב שלום לוי, הלך לעולמו. הלוויתו תתקיים היום בשעה 18:30 בערב בבית העלמין בקרית שמונה

ברוך דיין האמת: הרב שלום לוי הלך לעולמו
צילום: צילום שאטרסטוק

ברוך דיין האמת. רבה הספרדי של קריית שמונה, הרב שלום לוי, הלך לעולמו. הלוויתו תתקיים היום בשעה 18:30 בערב בבית העלמין בקרית שמונה.

בהודעה אודות פטירתו נכתב: "וכל בית ישראל יבכו את השריפה אשר שרף ה'. אוי לנו כי באה השמש בצהריים. נפלה עטרת ראשנו. אוי לנו כי חטאנו. בצער רב וביגון קודר אנו מודיעים על פטירתו בייסורים של מורינו ורבינו עטרת ראשינו הרב שלום לוי זצ"ל".

הראשון לציון, הרב הראשי לישראל הרב יצחק יוסף ספד לרב לוי: "שמעתי בצער רב על הסתלקותו לבית עולמים של ידידנו הרב הגאון הרב שלום לוי זצ"ל רבה הראשי של העיר קריית שמונה. הרב לוי עמד על משמר הרבנות והכשרות בעיר קריית שמונה, ואף מל את ילדי ישראל עשרות בשנים, פרסם מאמרים ותשובות הלכתיות עמד והרביץ תורה ויראה לתלמידיו ולתושבי העיר וקירב את ישראל לאביהם שבשמים.

עולם הרבנות ייחסר את אחד הרבנים החשובים בו. תנחומינו למשפחתו הרוממה ויה״ר שיבולע המוות לנצח ומחה ה׳ דמעה מעל כל פנים".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

הצטרפו אלינו