חדשות המגזר

מהחופשה בצפון | סמוטריץ' מגיב למהלך של בן גביר.צפו

בצלאל סמוטריץ', השוהה בחופשה בצפון, שיגר משם מסר לאיתמר בן גביר בעקבות כוונתו להודיע על ריצה עצמאית: "ניהלנו יחד מאבק להפלת הממשלה שנשענה על האחים המוסלמים בהצלחה אדירה, בוא לחדר המשא ומתן"

בן גביר וסמוטריץ', ארכיון
בן גביר וסמוטריץ', ארכיון | צילום: (צילום: פלאש90)

יושב ראש מפלגת הציונות הדתית ח"כ בצלאל סמוטריץ׳ שלח הערב פניה לח"כ בן גביר וביקש ממנו להגיע להסכמות בנוגע לריצה משותפת.

"בעיצומה של חופשה משפחתית בצפון אני מתבשר בצער מכלי התקשורת על כוונתו של חברי איתמר להכריז הערב על התפלגות מהציונות הדתית ועל פיצול וריצה עצמאית".

"איתמר ידידי, מדובר בשגיאה קשה. המחנה הלאומי לא יכול להרשות לעצמו פיצולים ופילוגים וסיכון בזריקת קולות לפח כפי שקרה לצערנו לא פעם ולא פעמיים".

סמוטריץ
סמוטריץ| צילום: סמוטריץ' פונה לבן גביר

"אתה יודע, איתמר, רצנו יחד בבחירות האחרונות והבאנו הצלחה אדירה. שילבנו כוחות יחד, סיעת אחת ומאוחדת בציונות הדתית. בשנה האחרונה ניהלנו מאבק יוצא מן הכלל להפלת הממשלה הרעה והמסוכנת הזו שנשענה על תומכי הטרור של האחים המוסלמים".

יש לנו עוד חודש עד סגירת הרשימות, בוא חזרה לחדר המשא ומתן, נדבר על הכל, נדון בהכל נגיע להסכמות על איך הכי נכון לרוץ ביחד כדי למקסם את הכוח ולהביא לניצחונו של המחנה הלאומי".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

55
39
בני
16.08.22

התנהגות ילדותית ודוחה של שתי המפלגות, מכרסם קשות ברצון להצביע למי מכם, כבר עדיף להצביע לליכוד....הסאגה הארוכה לא מוסיפה ולא מכבדת, בטח לא כל הריצה הבילתי פוסקת לתישקורת השמאלנית כל חמש דק', בבקשה לעבור את שלב הגנום ומהר.