שיפור במצבם של פצועי הפיגוע והפג שיולד - סרוגים

שיפור במצבם של פצועי הפיגוע והפג שיולד

מבתי החולים נמסר הבוקר עדכון אודות מצבם של פצועי פיגוע הירי שבוע אתמול בירושלים. גם במצבו של הפג חלה התייצבות

<a href='/נבחרת-סרוגים/?authorName=גיא-עזרא'>גיא עזרא</a>, חדשות סרוגים
שיפור במצבם של פצועי הפיגוע והפג שיולד
  (צילום: יונתן זינדל/ פלאש90)

יממה אחרי פיגוע הירי בירושלים, מבתי החולים בהם מאושפזים הפצועים נמסר הבוקר עדכון ממנו עולה כי חל שיפור במצבם של השניים שנפצעו באורח קשה.

עוד באותו נושא

פצוע הפיגוע: "הוציאו קליע שלא ידעתי שהיה בתוכי"

מבית החולים 'שערי צדק' נמסר כי במהלך הלילה חלה התייצבות במצבם של שני הפצועים קשה, וכעת לא נשקפת סכנה לחייהם. שניהם עדיין מורדמים ומונשמים ביחידה לטיפול נמרץ. בבית החולים מעדכנים כי גם במצבו של הפג חלה התייצבות והוא במגמת שיפור.

גם בבתי החולים של 'הדסה' מאושפזים פצועים מהפיגוע. בהדסה הר הצופים מאושפז אלעזר בן ה-19, אשר הוא ואחיו נפצעו באורח זהה, כשהמתינו לאוטובוס, מירי בכתף. מצבו קל, והוא סובל משבר ומטופל במחלקה האורתופדית. אתמול הגיע אחיו הפצוע והשניים התאחדו בהתרגשות בהדסה הר הצופים.

בהדסה עין כרם מאושפז צעיר בן 20 במצב בינוני. הוא נמצא בהכרה מלאה וסובל מפגיעות ירי בצוואר וביד והוא צפוי לעבור טיפול משמעותי.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו