חדשות

סמוטריץ': מעניין אם יאיר לפיד יתנצל

יו"ר הציונות הדתית בצלאל סמוטריץ' משבח את התנהלות האופוזיציה במבצע וסבור: "אם הממשלה לא הייתה נופלת המבצע לא היה יוצא לפועל"

((צילום: אוליביה פיטוסי/פלאש90))

יו"ר הציונות הדתית, חבר הכנסת בצלאל סמוטריץ', מסכם את מבצע 'עלות השחר' ואומר כי הגיבוי שהאופוזיציה העניקה לממשלה מוכיח שהימין מגלה אחריות לאומית יותר מהשמאל.

בין יתר הדברים כתב סמוטריץ': "יש לברך את האופוזיציה ואת העומד בראשה על גילוי אחריות לאומית ותמיכה בממשלה ובמבצע למרות ההקשר הפוליטי".

סמוטריץ' הוסיף כי "שוב הוכח שהימין אחראי פי אלף למדינת ישראל ולביטחונה מהשמאל שנהג הפוך לחלוטין בסיטואציות דומות. השאלה היא אם לפיד, שפעם ראשונה נושא באחריות למשהו, יתנצל על כל הפעמים בסבבים הקודמים שבהם הוא תקף את הממשלה והעומד בראשה וייחס להם שיקולים פוליטיים, ועל כל הפעמים שבהם הוא ביקר אוטומטית ובחריפות הפסקות אש כמו זו שהוא חתם עליה אתמול. ספויילר: לא".

לפיד גנץ קבינט
לפיד גנץ קבינט| צילום: הקבינט הביטחוני (צילום: עומר מירון /לע"מ)

סמוטריץ' מתייחס גם להשפעות הפוליטיות של המבצע ואומר: "מבצע כזה, שמתחיל ביוזמה התקפית ישראלית, לא היה בא לעולם בממשלה שנשענת על האחים המוסלמים או הרשימה המשותפת. עם תחילת המבצע הללו הוכיחו שוב את הזדהותם האוטומטית עם האויב ואת מחויבותם לו".

סמוטריץ' מציין כי "ממשלה שנשענת עליהם והייתה יוצאת למבצע כזה הייתה חורצת את גורלה לנפילה, ולכן זה לא היה קורה. השר נחמן שי הודה בזה ברגע של גילוי לב, אבל כל מי שניחן במעט היגיון מבין את זה לבד".

סמוטריץ' מתייחס להתנגדותו להקים ממשלה שנשענת על מפלגת רע"מ ואומר: "אני מודה לקב"ה על הזכות שהייתה לי למנוע איוולת נוראה כזו מהימין, ועל הצלחת המאבק חסר הפשרות שניהלנו נגד הממשלה הנוכחית עד הפלתה. הצלנו את מדינת ישראל פשוטו כמשמעו".

"הימין הוא הרוב בציבור היהודי בישראל ולכן לשמאל אין שום דרך להקים ממשלה ללא תמיכת המפלגות הערביות. אם חלילה לא יהיו לנו לפחות 61 מנדטים בבחירות האלה זה כנראה מה שיקרה. לכן אנחנו חייבים לעשות הכל כדי לנצח בעזרת השם ובעזרתכם".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

74
ישראל בן שחר
08.08.22

סמוטריץ האפס שהתחמק שנים משרות צבאי שמעולם לא סיכו שערה משערות ראשו למען עם ישראל פותה שוב את פיו המטונף והארסי אדם שלמד תואר אקדמאי בשנים בהם התחזה לבן ישיבה קיבל מלגה חודשית על שמו ממשרד הדתות זה האיש השפל שמתיימר לייצג את הציונות הדתית בושה לכולם

הצטרפו אלינו