מבזקים
סרוגים
בחירות 2022

בין הדין קבע: נתניהו ישקול מחדש את קיצור הפז״ם

אחרי שנתניהו משך ברגע האחרון את קיצור הפז״ם של אלכס פרידמן ואורן מגנזי, בית הדין הכריע היום כי הם ייפגשו עם נתניהו ב-24 השעות הקרובות בכדי שישקול מחדש את עמדתו ביחס לקיצור הפז"מ שלהם

בין הדין קבע: נתניהו ישקול מחדש את קיצור הפז״ם
בין הדין קבע: נתניהו ישקול מחדש את קיצור הפז״ם צילום: צילום: שריה דיאמנט (פלאש 90)

היום התקיים דיון בבית הדין של הליכוד בעניין העתירות של המועמדים שנפסלה מועמדותם ברגע האחרון אורן מגנזי ואלכס פרידמן ממובילי מאבק הנכים ויו"ר ארגון "נכה לא חצי בן אדם". בית הדין הכריע כי הם ייפגשו ב-24 השעות הקרובות עם נתניהו בכדי שישקול מחדש את עמדתו ביחס לקיצור הפז"ם שלהם.

למעשה בית הדין של הליכוד עיכב את החלטתו בעניין אישור המועמדים לכנסת, עד אחרי פגישתם עם נתניהו. בשיחה עם סרוגים אמר פרידמן: ״בנימין נתניהו יודע מה טוב למפלגת הליכוד ואני בטוח שאחרי הפגישה איתנו הוא ישנה את החלטתו״.

כדי להתמודד בפריימריז בליכוד, פייגלין תלוי בנתניהו
כדי להתמודד בפריימריז בליכוד, פייגלין תלוי בנתניהוצילום: כדי להתמודד בפריימריז בליכוד, פייגלין תלוי בנתניהו

ביום שני שעבר פורסמה ע״י ועדת הבחירות רשימת האנשים להם בנימין נתניהו חתם על קיצור תקופת האכשרה, ביניהם גם שמותיהם של אלכס פרידמן אורן מגנזי לצד שמות נוספים לצד שמות נוספים כמו בועז ביסמוט, משה פייגלין, שולי מועלם ועוד.

יממה לאחר מכן פורסמה רשימת המועמדים המלאה ושמותיהם של פרידמן ומגנזי נעדרו ממנה, בהמשך התברר כי נתניהו החליט לחזור בו ומשך את האישור של מגנזי ופרידמן.

 

אורן מגזני אלכס פרידמן בחירות 2022 בנימין נתניהו פריימריז בליכוד