דובר חמאס בעזה, אבו עוביידה פרסם היום (ראשון) כי בזמן הלחימה במבצע "שומר החומות", ישראל הפציצה את המקום בו נמצאים השבויים אורון שאול והדר גולדין, השומר החמאסניק ששמר עליהם מת בהפצצה.
צור גולדין, אח של הדר גולדין, צייץ בטוויטר שלו תגובה בערבית להודעה של דובר חמאס: "הדוקטרינה של חמאס היא שקר! חמאס ישלמו מחיר יקר על כל דקה שאחי נמצא אצלם"

אבו עביידה צייץ: "במלאת 9 שנים לצוק איתן, גדודי עז א-דין אלקסאם מתיר לפרסום כי במהלך מבצע "שומר החומות" הציונים הפציצו את מקום המסתור של שני החיילים השבויים, הרגה את אחד השומרים ופצעה שלושה נוספים בעת ששמרו על השבויים".
גורם בטחוני בכיר בתגובה להודעת חמאס: ״שקר אחד גדול. חמאס בלחץ גדול ומחפש להעלות את הסוגיה. ישראל תמשיך במאמציה הרבים והמגוונים לשחרור השבויים והנעדרים ולא תחדל מכך. קשקוש שנועד לייצר ספינים עלובים כאילו אחד מחללי צהל שנהרגו בצוק איתן נמצא בחיים״.

מה דעתך בנושא?
5 תגובות
1 דיונים
יוסף סגל
נתניהו הביתה עבר זמנך
23:57 31.07.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אבי
אח שלך הלך ברגליו אליהם אין לך זכות לדבר
21:33 31.07.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אסי
בתגובה ל: אבי
- תגיד, אתה שפוי?
21:58 31.07.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חיים
חצוף
23:49 31.07.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ד"ר זיגמונד פרוייד
בתגובה ל: אבי
- זקוק להשתלת מוח מיידית! אנאא פנה ל נוירוכירורג בהקדם.
00:37 01.08.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר